Uniswap Labs, yeni fon turunda: UNI fiyatında son durum!

Uniswap analizi: Bu model fiyatın 8 dolara gitmesini sağlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz günlerde Robinhood yen bir listelemeyi duyurmuştu. Bu listelemenin baş mimarı ise Uniswap oldu. Haberin duyurulmasının ardından varlık bir anda çıkış yakaladı. Önemli bölgeyi geçen kripto para birimi gözünü yeni zirveye dikti. Uniswap analizi için neler söylenebilir?

Uniswap, geçen aydan bu yana fiyatını ikiye katladı. Şu anda 6.85-7 dolar arasında alıcı ve satıcı buluyor. Ayrıca, altcoin son zamanlarda 6,5 dolarlık bir direnç kırılmasıyla ters bir baş ve omuz modelini tetikliyor. Bu modelin ulaşım yeri ise yeni bir zirve anlamına geliyor. Bu nedenle, kırılan dirence yönelik beklenen yeniden test etmesi, ilgilenen yatırımcılar için bir giriş fırsatı verebilir.

Uniswap analizi: UNI için hedef neresi?

Geçtiğimiz iki ay boyunca, UNI alıcıları 6,5-6,1 dolarlık arz bölgesini aşmak için mücadele etti. Alıcıların iştahlı olması ve iyi haberlerin gelmesiyle birlikte, menzile bağlı bir ralli görüldü. Bununla birlikte, konsolidasyon tersine çevrilmiş bir baş ve omuz modeline dönüştü. Sonuç olarak altcoin sahipleri için bir kurtarma fırsatı sundu.

Uniswap analizi; 14 Temmuz’da UNI/USDT çifti, 6,5 dolarlık boyun çizgisi direncinden ve büyük bir hacim pompasından kesin bir çıkış yaptı. Bu artan hacim, alıcının meşru bir toparlanma rallisine olan bağlılığını yansıtıyor.

Satın alma baskısı devam ederse, altcoin 8 dolarlık direnci kırabilir. Aksine, UNI fiyatı yeniden test aşamasında sürdürülebilirlik gösteremezse, satıcılar onu 6,5-6,1 dolar desteğine götürebilir.

Teknik gösterge

  • Günlük EMA’lar 20, 50 ve 100, UNI fiyatına dinamik direnç sağlayarak son sekiz aylık düşüş trendi sırasında önemli girdiler sunuyor. Uniswap analizi, son fiyat toparlanması bu EMA’yı geri aldığını gösteriyor. Bu da olası bir destek seviyesi sunmasını ortaya çıkarıyor.
  • Son konsolidasyon aşamasından bu yana, RSI eğimi istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Yükseliş momentumundaki büyümeye işaret etmesiyle birlikte, şu anda zirvedeki düşüş eğilimi, yeniden test aşamasını destekliyor.
  • Direnç seviyeleri – 8$ ve 9,8$
  • Destek seviyeleri 6,5-6,1 dolar ve 4,66 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin