featured

UNI, sonunda yükseliş eğilimi gösteriyor! İşlem yapmadan önce takip edilmesi gereken kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, en son yükseliş hareketinin ardından 20/50/200 EMA seviyelerinin üzerinde bir yer buldu ve kısa vadeli bir satın alma avantajı ortaya çıkardı. Alıcılar, 12 dolardan uzun süren düşüş eğiliminin ardından nihayet bir dizi yeşil mum oluşturmayı başardı. UNI, satış baskısına karşı koyarken 6 dolarda bulunan destek noktasını geri kazandı.

Grafikteki bu modelin bozulması durumunda altcoin, önümüzdeki işlem seanslarında aşağı doğru ilerleyebilir. Bu yazının yazıldığı sırada UNI, 6,26 dolar civarında işlem görüyor.

UNI 4 saatlik grafik analizi:

UNI’nin uzun vadeli destek noktası, tarihsel olarak kısa vadeli iyileşmelere tanık oldu. Sonuç olarak, bu seviyedeki son toparlanma, 4 saatlik grafikte çift dipli bir kuruluma dönüştü.

Altcoin’in genişletilmiş düşüş eğilimi, 3,4 dolar ve 3,7 dolar aralığında destek buldu. Boğalar, 18 aydan fazla bir süredir bu aralığı koruma eğiliminde. Ayrıca, 18 ayın en düşük seviyesine düştükten sonra, alıcılar yakın ve uzun vadeli EMA’ların üzerinde güçlü bir toparlanma sağladı.

UNI grafik

Bu arada UNI, bir yukarı kanalda ilerlerken yan hattının üzerinde bir yükseliş kırılması gördü. 6,48 dolar seviyesinin üzerindeki herhangi bir potansiyel kapanış, altcoin’in bozulmadan bir önceki modeli sürdürmesine yardımcı olabilir.

20 EMA seviyesinin altındaki herhangi bir kapanış ve yukarı kanalın alt trend çizgisi bir satış işaretine işaret eder. Bu durumda, potansiyel hedefler 5,2 dolar ile 5,6 dolar aralığında olacaktır.

Teknik göstergeler

RSI, aşırı satım işaretinin eşiğinde gezinirken istikrarlı bir büyüme kaydetti. 4 saatlik zaman diliminde ise yükselişe işaret ediyor.

Hacim Osilatörü (VO) son dört gün içinde daha düşük zirvelere işaret ederken, fiyatla düşüş eğilimi gösterdi. Aynı durum, yukarı kanaldaki son boğa koşusunun zayıflığını gösterdi. Ayrıca, MACD’deki herhangi bir düşüş eğilimi, satın alma baskısında bir kolaylığı teyit edecektir.

Sonuç olarak

Son zamanlarda 6,4 dolar civarındaki yüksek fiyatların reddedildiği ve Hacim Osilatörü’ndeki düşüş eğilimi göz önüne alındığında, bir kırılma kısa vadeli satın alma çabalarını engelleyebilir.

Bununla birlikte, genel piyasa duyarlılığı ve zincir içi analiz, kârlı bir yatırım yapmak için oldukça önemli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin