Uzman Görüşü: Bu anlaşma Bitcoin fiyatını ve kullanımını artırabilir!
Uzman Görüşü: Bu anlaşma Bitcoin fiyatını ve kullanımını artırabilir!

Umutların yılı 2019, Bitcoin (BTC) ve piyasa için neler getirecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar için uzun bir yıldan sonra, meraklılar ve yatırımcılar sektörün geleceği ve 2019’da nasıl gelişeceğini düşünmeye başlıyor. 2018 boyunca, Bitcoin (BTC) ve piyasaya önelik önemli haberler vardı. Herkesin şimdi en azından 2019 yılı boyunca, bir boğa koşusu beklemesinin ana nedeni bu.

Bitcoin (BTC) için 2019’da çok fazla gelişme var

Bununla birlikte, kripto para birimleri için 2019’da ne bekleyebiliriz? Ayı piyasası 2019’un ilk çeyreğinde sona erecek mi ya da ne kadar sürecek? ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) bir Bitcoin ETF’sini onaylayacak mı? Bakkt ve diğer kurumsal sınıf platformlar sektöre yeni para getirecek mi?

Beklentiler yüksek, bu piyasa için olumlu olabilir. Geçen yıl Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşmasına yardım eden bir boğa piyasası vardı. Dahası, ICO‘lar piyasaya daha önce hiç olmadığı gibi fazlaca sürülüyordu. Kripto dünyası gelişiyordu ve herkes bunun bir parçası olmak istiyordu. Ancak, 2018’de işler değişti.

Son Bitcoin (BTC) patlamasında sonra Bitcoin boğaları ve ayıları Bitcoin’in bir sonraki hamlesini yorumluyor...

Yeni bir boğa koşu mu?

Tabii ki, kripto paralar, yılın başındaki tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında kullanıcıların dikkatini topladı. Ama bu açıkça onların gerçek fiyat ve değerlemesi değildi. 2019 için, en azından gelecek yılın ilk kısmı için, Bakkt ve bir ETF onayı piyasa için en önemli şeyler gibi görünüyor. 2018’de, birkaç Bitcoin ETF teklifi Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düzenleyici kurum tarafından ertelendi ve reddedildi. Yine de uzmanlar, Şubat 2019’da SEC’nin sonunda bir Bitcoin ETF’sini onaylamaya karar vereceğine inanıyor.

Bu gelişme, kripto para birimleri için çok yukarı yönlü bir eğilimi başlatacak ve piyasadaki duyguları açıkça değiştirecek. Bu Aralık 2017 döneminde Chicago Ticaret Borsası (CME) ile Chicago Opsiyon Borsası (CBOE) tarafından başlatılan Bitcoin ETF’sine benzer bir eğilim ortaya çıkarabilir.

Starbucks, kripto para ATM’si konumunda olabilir

2019’un piyasaya hazırlandığı şeyler beklentileri arttırıyor

Büyük yatırımcılar, fiziksel olarak Bitcoin’e sahip olmak zorunda kalmadan kripto para piyasasına yatırım yapma imkanına sahip olacaklar. Yatırımcılar, paralarının çalınması veya saldırıya uğraması konusunda endişelenmek zorunda kalmayacak. Ayrıca, Baktt’ın piyasaya sürülmesi, yeni kurumların endişelenmeksizin pazara girmelerine de olanak sağlayacak. Starbucks, Microsoft ve diğerleri gibi şirketler projeye destek veriyor.

Bu, kripto para birimlerinin benimsemelerini genişletmesine ve yeni uygulamalara genişlemesine yardımcı olacak. 2019’un piyasaya hazırlandığı birçok şey var. Bir düşüş yılından sonra, yatırımcılar yeni gelişmeler, daha iyi düzenlemeler ve yeni yatırımcılar ile yeni bir pozitif piyasa için hazırlıklı olmak isterler.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin