featured

Ultra Zengin Yatırımcı Trace Mayer; ”Bitcoin Fiyatı Dört Ayda 27.393$”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Trace Mayer attığı bir twitte Bitcoin’in halihazırda düşük değerlendiğine inandığını söyledi ve bu önümüzdeki Şubat ayında 1 Bitcoin hedef fiyatının 27.395 $ olduğunu söyledi. Bu tahminini, Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamasının istikrarlı bir şekilde arttığına dayandırıyor. Bitcoin fiyatı, hareketli ortalamanın 4.75 katı veya 27.395 dolar olursa, bunun “adil” bir fiyat olacağını savunuyor.

https://twitter.com/TraceMayer/status/917260836070154240

Trace Mayer,

Blockchain teknolojisini tavsiye eden ilk popüler blog yazarları arasında yer alıyor . O sırada Mayer, takipçilerinin Bitcoin’i satın almasını, bitcoin başına fiyatın sadece 0,25 doları bulabileceğini öneriyordu.

Bitcoine erken yatırım yapan birçok insan gibi Mayer de bu konudaki şanslılar arasında yer alyor. Bitcoin’in erken kabulünü ve tavsiyesine ek olarak, Kraken , BitPay ve Armory için ilk kuruluşları adına yatırım yapmış.

Web sitesinde Mayer kendini şöyle tanımlıyor:

“Bir girişimci, yatırımcı, gazeteci, para bilimcisi ve konuşma özgürlüğünün ateşli savunucuları. Trace Mayer, muhasebe ve hukuk alanında dereceye sahiptir. Murray Rothbard ve Ludwig von Mises üzerinde yoğunlaşan Avusturya ekonomisi okudu. “

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin