featured

Ukraynalı yardım kuruluşu NFT satışı için düğmeye bastı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Savaş bir yandan devam ederken farklı adımlar atılmaya devam ediyor. Bağış toplama, yardım ve daha birçok benzeri olaylar takdir topluyor. Özellikle de kripto varlıklarıyla yapılan bağışlar dikkat çekiyor. Son olarak Ukrayna devleti, savaşı anlatan NFT’leri piyasaya sürmüştü. Şimdi ise yeni kurulan bir yardım kuruluşu NFT satışlarına başlıyor. NFT satışı sayesinde ülkeye yardım yapılabilecek.

Yeni kurulan bir Ukrayna yardım kuruluşu olan Pray4Ukraine, Ukrayna ordusuna ve savaşın harap ettiği sivillere para toplamak için sanatı kullanan yüzlerce dijital sanatçıyı bir araya getirdi. Örgüt ayrıca Ukrayna’daki savaşı sona erdirmek için sanatın gücünü kullanmaya çalışıyor.

NFT satışı için 10.000 adet dijital eser oluşturuldu

Yeni başlatılan bir Ukrayna yardım projesi olan Pray4Ukraine, 10.000 NFT sanat eserini duyurdu. Kuruluş, ülkenin yüzlerce dijital sanatçısını bir araya getirdi. Pray4Ukraine ile uyum içinde çalışan sanatçılar, insani yardım için kullanılacak fonları toplamayı ve ülkenin silahlı kuvvetlerini desteklemeyi umuyorlar.

Pray4Ukraine ekibi yaptığı açıklamada, yardım kuruluşunun 9.930 sanat eserinden oluşan NFT koleksiyonunun satışını şimdiden başlattığını da bildirdi. Açıklamaya göre, satıştan elde edilen fonlar doğrudan “Mayıs 2014’ten bu yana insani yardım cephesinde” bulunan bir başka hayır vakfı olan Come Back Alive’ın cüzdanına gidecek. Açıklamada, mali raporların Pray4Ukraine’in kamu kanalları aracılığıyla günlük olarak açıklanacağı da ekleniyor.

Pray4Ukraine ekibi, savaşın harap ettiği Ukraynalılar için para toplamanın yanı sıra, organizasyonun Ukrayna ile Rusya arasındaki düşmanlıklara son verme yönündeki daha geniş hedefini gerçekleştirmek için dijital sanatı ve NFT’leri kullanacağını söyledi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Pray4Ukraine’in misyonu, herkesin bu savaşa bir son vermeye ve Ukrayna’da sayısız hayat kurtarmaya yardım edebileceğini göstermektir. Dijital sanat ve NFT, kripto topluluğuna güçlü bir küresel dayanışma hareketine katılmak için alternatif bir yöntem sunuyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin