Ukraynalı politikacı Bitcoin’lerini kaybetti - işte olanlar
Ukraynalı politikacı Bitcoin’lerini kaybetti - işte olanlar

Ukraynalı politikacı Bitcoin’lerini kaybetti – işte olanlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ukraynalı milletvekili, cüzdanında bugünkü fiyatlarla 25 milyon doları aşan 400 BTC’ye erişimini kaybetti.

Ukrayna parlamentosu (Verkhovna Rada) üyesi Davyd Arakhamia, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda, uzun süredir yaklaşık 400 Bitcoin ile kripto cüzdanına erişemediğini paylaştı.

Yanlışlıkla 400 Bitcoin kaybetmek

Arakhmia bir politikacı ve eski bir girişimci. 400 Bitcoin içeren dijital cüzdanına erişimi nasıl kaybettiğinin hikayesini paylaştı.

Girişimci olduğu zaman, şirketi müşterilerden Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladı ve ona göre, BTC daha yeni ortaya çıkmıştı.

Yaşanan ise şifrelenmiş dosyayı sabit diskindeki özel anahtarla silmiş olmasıdır. Dosya bir film formatlı dosya gibi görünüyordu ve gerçek içeriğini unuttu ve disk alanını boşaltmak için bir sürü başka filmle birlikte kaldırdı.

Şimdiye kadar, bu 400 BTC 25.049.000 $’lık “müthiş bir miktara” dönüştü.

Eski Ripple CTO’su, BTC zenginliklerine erişemiyor

Bu yılın başlarında eski Ripple CTO’su Stefan Thomas’ın da Bitcoin cüzdanına erişimi kaybettiği açıklanmıştı.

Davyd Arakhamia tarafından “tutulan” ulaşılamaz BTC miktarının aksine, Thomas, 231 milyon dolarlık Bitcoin’e erişemiyor. Bunun toplam değeri şimdiye kadar ikiye katlandı ve toplamda 437,8 milyon dolar oldu.

O zamanlar Thomas, şifrelenmeden önce cüzdanına erişmek için yalnızca iki deneme hakkına sahipti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin