Ukrayna kripto paraları yasal olarak tanıdı!
Ukrayna kripto paraları yasal olarak tanıdı!

Flaş: Ukrayna kripto paraları yasal olarak tanıdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paraların dünya genelinde benimsenmesi gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamdaki son haber bir Karadeniz ülkesinden geldi. Ukrayna, vatandaşların kripto varlıklarını olası suistimal ve dolandırıcılık olaylarından korumak amacıyla kripto paraları tanıyan bir yasa çıkardı.

Ukrayna kripto paraları yasal olarak onayladı

Duyuruyu Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov Twitter üzerinden duyurdu. Fedorov’un duyurusu şöyle:

“Ukrayna zaten kripto kullanımında dünyadaki ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Bugün bir adım daha attık: Parlamento sanal varlıklarla ilgili yasayı onayladı! Bu, kripto para birimlerini yasallaştıracak ve Ukraynalıların dijital varlıklarını olası suistimaller ve dolandırıcılıklardan koruyacak.”

Bu duyurunun ardından Mykhailo Fedorov, aynı yasa hakkında bir tweet daha paylaştı. Fedorov’un ikinci tweet’i şu şekilde:

“Tüm devlet kurumlarının bulut teknolojisini kullanması gerektiğine inanıyoruz. Ve bugün Parlamento, ilgili yasayı oylayarak bu yaklaşımı destekledi. Bu, yolsuzluk risklerini azaltacak, bütçe maliyetlerini düşürecek ve en önemlisi devlet kurumlarının işleyişindeki yenilikleri hızlandıracaktır.”

Yasanın Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginliğin had safhada olduğu bir dönemde parlamentodan geçmesi dikkat çekti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin