Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde
Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde

Uçuşa geçmeden önceki son hazırlık: Ünlü trader Etherem için ne dedi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, son birkaç haftadır Bitcoin’in fiyat hareketini yakından takip ediyor. Bu takip fiyatın ciddi bir zayıflık görmesine neden oluyor.

Orta vadede trendin nerede olduğu, büyük ölçüde boğaların sonunda 600 doları aşıp aşamayacağına bağlı olacak.

Bu seviyenin ETH için çok önemli bir fiyat bölgesi olduğu kanıtlandı ve altındaki sürekli ticaret dalgası boğalara ciddi bir darbe vurabilir.

Twitter’da @CryptoUB ismini kullanan bir trader, Ethereum’un devam eden teknik kırılmasının başka bir sahte çıkış gibi göründüğünü belirtiyor. Bu durum geri çekilme neticesinde Ethereum için bir yükselme anlamına gelebilir.

Ethereum’da yön nereye?

Ethereum ve tüm piyasa, geçtiğimiz birkaç gün ve hafta boyunca bir konsolidasyon satın alımına yakalandı ve 600 $ civarında görülen satış baskısı ile karşılaştı.

Bir trader şu anda kripto para biriminin geri dönmeden ve şu anda içinde bulunduğu üçgen oluşumundan kopmadan önce biraz daha düşük bir hareket görmesini bekliyor.

Ethereum şu anda %6 düşüşke 553 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu seviye, ETH’nin son birkaç gündür işlem gördüğü fiyatın biraz altında yer alıyor.

Orta vadede tüm piyasa eğilimlerinin büyük ölçüde Bitcoin’e bağlı olabileceği durumlarda, ETH’nin fiyat eylemi, lider dijital varlığının fiyat eylemini yakından takip ediyor.

Trader, ETH’nin başka bir ayı tuzağı yaşayabileceğini iddia ediyor

Ethereum tarafından görülen bu devam eden düşüş, ciddi bir yukarı yönlü hareketin geleceği başka bir ayı tuzağı olabilir.

@CryptoUB isimli trader attığı son tweet’te bu durum hakkında konuştu ve keskin bir düşüş olabileceğine işaret ederek ardından kripto para birimini önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde daha yüksek potansiyele götüren bir ralli beklediğini açıkladı.

Ethereum

Önümüzdeki günler, bu devam eden düşüşün durumuna ve herhangi bir makro trend değişikliğine işaret edip etmediğine dair ciddi öngörüler sunacak.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin