“Uçuş Takımlarınızı Alın”: Popüler altcoin bu kilit seviyeyi kırabilir
“Uçuş Takımlarınızı Alın”: Popüler altcoin bu kilit seviyeyi kırabilir

“Uçuş Takımlarınızı Alın”: Popüler altcoin bu kilit seviyeyi kırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, fiyat hareketleri itibariyle büyük ölçüde altcoin piyasasının geri kalanını yansıtıyor.

Bitcoin muazzam yükseliş trendiyle yatırımcıların dikkatini çekerken, Ethereum ve LINK gibi büyük altcoinler düşük performans gösteriyor. Ttraderlar BTC yükseliş trendini takip ederken satış baskısı girişleriyle karşı karşıya kalıyor.

Parabolik Bitcoin boğa piyasaları sırasında, BTC yükseliş trendlerinin öncelikle tek başına gerçekleşmesi oldukça yaygındır. Altcoin’ler ise BTC bir miktar istikrar bulduktan sonra yükselir.

Bu, bir sonraki piyasa çapındaki hareketin, Bitcoin’in Chainlink gibi daha küçük akranları arasında gerçekleşeceği anlamına gelebilir.

Bir trader şu anda LINK’in yükselişe geçmeden önce 14.50 $’ın üzerinde bir kırılma olacağını düşünüyor.

Bu seviye kesin bir şekilde yukarı doğru kırılıncaya kadar, LINK’in herhangi bir önemli kısa vadeli ivmeyi görüp göremeyeceğini kesin olarak söylemek için henüz çok erken olduğunu belirtiyor.

Orta vadede trendin neresi olacağı, tüm altcoin piyasası için bir kriter haline geldiğinden, muhtemelen Ethereum’a bağlı olacak. 600 $’ın üzerindeki bölgede yerel zirvelerinin üzerine çıkıncaya kadar, konsolidasyonun yakın olma olasılığı çok yüksektir.

Altcoin yükseliş trendi dururken Chainlink ivme kazanmak için mücadele ediyor

Chainlink, şu anki 13.44 $’lık fiyatıyla yatay işlem görüyor. Bu seviye, son birkaç gündür işlem gördüğü fiyat seviyesi.

Chainlink LINK

Cantering Clark isimli bir analist, Chainlink’in orta vadede nereye yönelebileceği konusundaki düşüncelerini paylaşırken, 14.50 $’ın daha fazla yükseliş görmek için kırılması gereken önemli bir seviye olduğunu açıkladı.

Chainlink’in bu anahtar seviyenin üzerine çıkıp çıkamayacağı büyük olasılıkla öncelikle Bitcoin’e bağlı olacak. Zira sürekli bir parabolik yükseliş altcoinler için bazı rüzgarlar yaratabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin