featured

Üçüncü çeyrek kazançlarına rağmen, ETH BTC nasıl bir duyarlılığa sahip?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETH BTC varlıklarına Çarşamba günü performanslarına göz atacağız. Ancak genel perspektiften baktığımızda kazanç ve kayıplar birbirine karışmış durumda. Ethereum üçüncü çeyreği biraz daha iyi geçirirken, Bitcoin’deki volatil ve oynaklık görüntü sürüyor.

Günlük, haftalık ve aylık tüm görüntüler farklılaşırken, yatırımcıların piyasa duyarlılığı değişkenlik gösteriyor. Dar bir alanda sıkışan BTC, altcoin’lere daha çok olanak tanısa da uzun vadede beklentiler gerçekleşmiyor.

ABD doları beklenenden daha iyi üç aylık kazançların ardından yükselirken, Ethereum Çarşamba günü 1.300 dolar seviyesinin altına düştü. Şimdiye kadar bu kazanç sezonu, Netflix, Bank of America ve diğerleri, küresel yavaşlamaya rağmen bazılarının ABD ekonomisinin esnekliği olarak gördüklerini vurgulayarak beklentileri aştı. Bitcoin de kırmızıya döndü.

ETH BTC düşüş duyarlılığını devam ettiriyor

Bitcoin en değerli kripto para birimidir ve hareketlerinin piyasada zincirleme etkisi vardır. Bitcoin düşüş eğiliminde olsa da 19.000 dolarlık destek seviyesi kayıpları sınırlı tutuyor.

Yaklaşık 14 yıldır var olan Bitcoin (BTC) ile kripto, o dönemde diğer geleneksel finansal varlıkları yenerek benzeri görülmemiş bir büyüme yaşadı. Dijital varlığın büyümesi, sonunda olgunlaşacağı ve ana akım finansal sistemin bir parçasını oluşturacağı zaman spekülasyona dönüştü.

Kısa vadeli olduğu kadar ETH BTC’nin uzun vadeli görünümü de önemli. Tüm bu bakış aslında halen ne kadar iyi bir konumda olduğunu sunabiliyor. Ayı sezonu olmasından dolayı sert bir dönem geçtiğinden dolayı yatırımcıların tedirgin olması normal karşılanıyor.

ETH BTC fiyatının görünümü

Ethereum fiyatı, 1.300 $ seviyesinin altına düştüğü için art arda iki günlük performansı kırmızı oluştu. Dünkü seansın başlarında, token 1.330$’lık bir tavanın üzerinde işlem görüyordu. Ancak bir kopuşu sürdüremeyince ayılar piyasaya yeniden girdi.

Bitcoin, 19.550 dolarlık bir direncin kırılmasının ardından fiyatlar düşmeye devam ederken, Çarşamba günü düşük işlem gördü. Salı günü BTC/USD paritesi 19.655$’ın ardından, 19.144$’a düştü.

Bitcoin ticareti şimdiye kadar ayın çoğunluğu için 20.000 doların altındayken, birçoğunun “kırmızı Ekim” olarak adlandırdığı dönemde düşüş hissi büyük ölçüde mevcut.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin