Uber’de Bitcoin (BTC) dönemi başladı!
Uber’de Bitcoin (BTC) dönemi başladı!

Uber’de Bitcoin dönemi başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre merkezli ticaret Borsası WCX, 10 Mayıs’tan itibaren platformdaki kullanıcıların Uber’in İlk Halka Arzında (IPO), Bitcoin ile Uber hisse senetlerini alabileceklerini açıkladı.

Uber’de hisse senetleri alabilmek için Bitcoin kullanılabilecek

Uber konuya yöenlik şu açıklamayı yaptı:

Halka arzın şirkete 90 milyar doların üzerinde değer vermesi bekleniyor. Şirket henüz kâr etmediyse de birçok işaret artan başarısına işaret ediyor. Yeni CEO Dara Khosrowshahi, markanın imajını yeniden keşfetmek ve iş modeline olan güvenini yeniden düzenlemek için çok çalışıyor. Uber ayrıca, kendi kendini süren otomobiller ve yiyecek dağıtımı gibi teknolojilere büyük önem veriyor ve bu da işini uluslararası çapta ölçeklendirmesini sağlayacak.

Kullanıcılar Uber’de hisse senetleri alabilmek için Bitcoin’i kullanabilecekler. Popüler Basic Attention Token (BAT) projesiyle zaten ilişkilendirilmiş olan Uber’in kullanıcıların BAT tokenlerini Uber ile kullanılabilecek hediye kartları mevcut.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin