Ubcoin
Ubcoin

Geleneksel kripto borsaları Ubcoin ile tarih oluyor: KYC yok, verileriniz gizli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Temmuz 2018’in ortasına kadar, geleneksel kripto borsalarına etkili bir alternatif yaratmak için Amazon, Etsy ve eBay gibi çevrimiçi pazarların kullandığı modeli kullanan bir Blockchain platformu olan Ubcoin tarafından düzenlenen satış etkinliğine katılabilirsiniz.

Ubcoin kullanıcıları, gerçek ürünler satarak ve satın alarak fiat paradan kurtulacak ve kripto para elde edebilecek. Ve bütün bunlar, kripto paralarla fiat para takas etmek zorunda kalmadan gerçekleşecek. Temel olarak bu, insanların ilk kez kripto para satın almak için bir başlangıç noktası olarak paraya ihtiyaç duymadığı türden bir çözümün ilk örneği.

Kayıt prosedürleri sizce de bu işin doğasına ters değil mi?

Tüm dünyada, yüz milyonlarca insan kripto paralarla ilgileniyor ve kripto yatırım dünyasına girmek istiyor. Ama bunu yapmak o kadar da kolay değil. Kripto madenciliği belirli ekipman ve teknik uzmanlık gerektirir. Ayrıca mevcut fiat/kripto değişim yöntemleri karmaşık ve güvensiz. Sadece hayli karmaşık bir kayıt prosedürünü geçmek değil, tam KYC eklemekten söz ediyoruz. Aynı zamanda en iyi 10 dünya borsasından 8’i de fiziksel ofis adresine sahip değil.

Finans sektörünün yüksek düzeydeki karmaşıklığı ve son teknolojiye sahip ödeme teknolojilerinin yaygın olarak kullanılmasına rağmen, hala kripto para kazanmak için kolay bir yol olmadığı oldukça ironik. Bunun için sadece iki yöntem var. Web’de bilinmeyen bir kişiden kripto satın aldığınızda Localbitcoins gibi geleneksel kripto borsaları ve hizmetleri.

Güvenlik zaafiyeti ve KYC hala büyük bir problem

Çok sayıda geleneksel kripto borsasından birinde BTC veya ETH’ye euro veya dolar değiştirmek isterseniz, iki ana problemle karşılaşabilirsiniz:

  • Çok az sayıda geleneksel kripto borsası yasal statüye sahiptir ve hatta resmi olarak kendilerini kurma sorununa giden platformlar bile, hiçbir garanti veremezler. Kimse ve hiçbir şey borsaları düzenlemez ve bu nedenle müşterileri, paralarının tam olarak nerede saklandığını ve bir şey olursa kiminle iletişim kuracaklarını bilemez. Ayrıca borsaların tüm tasarruflarını kaybeden kullanıcılarla saldırıya uğradığı ve kapandığı da sıkça duyduğumuz bir durum.
  • Bu tür bir platform üzerinden önemli miktarda kripto para satın almak için en kapsamlı KYC kontrolünden geçmeniz gerekir. Bu, kişisel bilgilerinizin tamamını açıklamanız gerektiği anlamına gelir. Bu da merkezi olmayan teknolojilerin başlıca avantajlarından biri olan kullanıcı anonimliği kavramını pencereden dışarı atar. Ayrıca, kullanıcıların kredi kartlarını kullanarak kripto cüzdanlarına para yatırmalarını sağlayan çok az borsadan birini kullanırsanız, bankalar ve devlet düzenleyici kurumlarının da bir sizin hakkınızda bir dosyası olacaktır. Ve eğer ülkeniz ticaret kripto paralarını yasaklamayı kararlaştırırsa, ciddi bir para cezasına çarptırılabilirsiniz.

Localbitcoins’e benzer bir platform kullanmaya karar verirseniz, daha popüler kripto para birimlerinin bu pazarın baskın olduğu daha fazla aldatmaca haline gelmesiyle ilgili sorunlarla karşılaşacaksınız. Örneğin, böyle bir platformun başka bir kullanıcısıyla görüşüyorsunuz. Belli bir miktar dolar değerinde BTC satın almak istiyorsunuz. Parayı transfer edersiniz, ve ne yazık ki muhatabınız pazarlık tarafını desteklemez. Bunun yanı sıra, ortağın kendisinden para aldığını ya da bir terörist grubun üyelerine göndererek, yetkilileri ilgilendiren bir kişiyi otomatik olarak ortaya çıkarabilir. Ve elbette, bu işlemler genellikle kamuya açık alanlarda gerçekleşir ve bu da sizi tekrar gizlilik hakkından kurtarır.

Ardından, hükümet ve finans kuruluşlarının getirdiği kısıtlamalar nedeniyle paralarını kolayca değerlendiremeyen 23 milyon kripto para sahibinin sorunları var. BTC veya ETH’de önemli tasarruflarınız olabilir, ancak bu kripto varlıklarını gerçek mal veya hizmetlere dönüştürmenin kolay bir yoluna ihtiyacınız vardır; Aksi takdirde onlarla ne yapacağınızı bilmezsiniz.

Kripto paralarla ticaret yapın, fiat paralara bulaşmayın!

Ubcoin Crypto-to-Goods Exchange, bir kripto borsası ve bir ticari eşler arası platform arasında bir hibrit oluşturarak tüm bu sorunları çözer. Neredeyse 2 milyar insan düzenli olarak çevrimiçi alışveriş yapıyor ve tüm İnternet kullanıcılarının% 60’ı Amazon, eBay, Etsy ve diğerleri gibi platformlarda fiat para kullanarak ürün alıp satıyor. Ubcoin bu tanıdık model üzerine inşa edilir ve gerçek malların, bir ödeme aracı olarak ve işlem gören bir varlık olarak kripto para birimi olarak hizmet ettiği bir platform oluşturur. Akıllı telefonunuzu satışa sunun, bir alıcı bulun, Ubcoin tokenleri alıp Bitcoin veya Ethereum gibi diğer büyük kripto para birimlerine dönüştürün. Bu kadar. Artık bir kripto yatırımcısısınız. Bundan sonra sanal paranızla, kripto zenginliğinizi fiat paranıza dönüştürmek zorunda kalmadan Ubcoin’deki herhangi bir ürünü satın alabilirsiniz.

Bu model, kripto borsası ve Localbitcoins gibi platformların sorunlarını çözerek hem potansiyel hem de mevcut kripto yatırımcılarının ihtiyaçlarını karşılar. Sonuç olarak, kullanıcılar sahtekarlıklardan koruyan ve anonimliklerini koruyan yasal, kullanımı kolay ve tam otomatik bir araç edinir. Tüm işlem verileri Blockchain’de depolanır ve tüm işlemler akıllı sözleşmelerde belirlenen algoritmalara göre yürütülür. Hiçbir fiat para akışı yoktur, bu nedenle kullanıcılar herhangi bir KYC kontrolünden geçmek ve kişisel verilerini ifşa etmek zorunda değildir. Her şey yasal ve güvenlidir.

Ubcoin’in kurucuları, bu platformun kripto dünyasına girişin yanı sıra kişilerin kripto servetini kullanma sürecini basitleştireceğini ümit ediyor ve genişleyen Blockchain topluluğu, üyeler tarafından kullanılan birtakım araçların ayrılmaz bir parçası olacak.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ubcoin

Telegram

Web SitesiWhitepaperOne Pager

FacebookMediumTwitterRedditYouTubeGithubBitcointalk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin