Ubcoin Market
Ubcoin Market

Ubcoin Market büyüyor: Singapur, Hong Kong ve Güney Kore’ye üç yeni ofis

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ebay ekosistemine benzer bir şekilde gerçek varlıkların alım satım işlemlerini yapabileceğiniz bir Blockchain projesi olan Ubcoin Market, Asya pazarına doğru büyüyor.

2018 yılı sonunda, mobil ödeme uygulaması Ubank, küresel kriptodan-varlığa platformu Ubcoin Market’i tanıtmak için Singapur, Hong Kong ve Seul’de ofis açmayı planlıyor. Şu anda, projenin Rusya’da ofisleri var ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de temsil ediliyor.

Özel ekipler görev alacak

Başlangıçta, bu yeni ofislerin her biri, ülkelerdeki artan sayıda ortaklığı sürdüren ve geliştiren, ayrıca müşteri desteği sağlayan ve kullanıcıları kripto para birimlerini ele alma konusunda eğiten, üç çalışandan oluşan özel bir ekibe sahip olacak. Gelecekte, bu ekipler diğer Asya ülkelerinden ortaklarla irtibat kurmaktan da sorumlu olacaklar.

Ubank ve Ubcoin Market CEO’su Felix Khachatryan, konuyla ilgili şunları söyledi:

Ubcoin Market’in gelişimi ve daha da genişlemesi açısından önceliğimiz olan yerlerde ofis açmaya karar verdik. Bunun dışında, ülkede bir dizi hayati ortaklık ve ilişki kurduk. En önemlisi, Samsung ile 10 yıldan fazla bir süredir işbirliği yapıyoruz. 2007’den beri ekibimiz tarafından oluşturulan ve Ubcoin Market’in ayrılmaz bir parçası olacak olan Ubank uygulaması da dahil olmak üzere, dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi Samsung tarafından önceden yüklenmiş üç uygulama bulunuyor. Ubcoin Market’in ekibinde Güney Kore’den gelen takım üyeleri ve danışmanlar var. Güney Kore’de topluluğumuzu aktif olarak büyütüyoruz; Son zamanlarda, ülkemizden bazı ortaklarımız ve destekçilerimiz Moskova’daki ofisimizi bile ziyaret ettiler ve teknolojimizi aktif olarak geliştiren büyük ekibimizle kişisel olarak görüşerek etkileşime girdiler.

Ubcoin Market ve Amereus Group işbirliği içinde

Bu yılın başlarında, Ubank, Asya pazarındaki eşler arası Blockchain ticaret platformunun genişletilmesi için Singapur merkezli VC fonu Amereus Group’tan yatırım almıştı.

Amereus Group Direktörü Rim Hosup fikirlerini şu sözleriyle dile getirdi:

Ubcoin Market’in daha da gelişmesini desteklemeye karar verdik çünkü bu platform, tüm Fly ve Samsung akıllı telefonlara önceden yüklenmiş olan Doğu Avrupa’daki lider mobil ödeme uygulaması Ubank’a entegre olacak. Tüm ICO projelerinin %9 ‘u, crowdfunding kampanyalarının başlamasından önce bir iş ve/veya ürüne sahip. Ubank, aynı zamanda dikkatli bir şekilde çalışmayı ve Blockchain ürünlerinin tüm KYC ve AML gerekliliklerini karşılamasını sağlayan diğer tüm prosedürleri gerçekleştirdi.

Hong Kong’un ofis misyonu, SAR ve anakara Çin’in girişimci ve kapitalistlerinin canlı topluluğuyla birlikte hareket etmek olacak.

Şu anda, Ubcoin Market, projenin halihazırda 4 milyon dolardan fazla para kazandığı token satışını yürütüyor.

Ubcoin Market hakkında

Ubcoin Market, mal ve hizmet satın alarak ve satarak kripto para birimleriyle kolayca yatırım yapmak için akıllı bir ekosistem geliştiren bir Blockchain projesidir.

Platform, 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren Doğu Avrupa’daki lider mobil ödeme uygulaması Ubank’ı kuran ve aynı zamanda bugün itibarıyla 2,5 milyon aktif kullanıcıya, dünya genelinde 16 milyondan fazla indirmeye sahip olan aynı ekip tarafından kuruldu.

Projenin vizyonu ve yapısı hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Ubcoin tokenlerini indirimle satın almak için hala şansınız olduğunu hatırlatalım.

Ubcoin Market

Telegram

Web SitesiWhitepaperOne Pager

FacebookMediumTwitterRedditYouTubeGithubBitcointalk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin