Tyler Winklevoss, Bitcoin fiyatının dip noktasını açıkladı
Winklevoss Kardeşler, dijital işlem güvenlik sistemi için patent aldı

Tyler Winklevoss, Bitcoin fiyatının dip noktasını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayının ilk haftası kripto para piyasası için son derece dramatik geçti. Bitcoin 12.000 dolarlık önemli barajı kırsa da tutunmayı başaramadı ve sonrasında dik düşüş başladı. 2-6 Eylül arasında derinlik kazanan düşüşün yeni haftada nasıl bir seyre bürüneceği merak konusu.

Düşüşü takiben 10.000 doların üstünde kalma mücadelesi vermeye başlayan Bitcoin, bu psikolojik seviyenin dört defa altına düştü. Sırasıyla 9.969, 9.873, 9.969 ve 9.818 dolara dek düştükten sonra sekmeyi başaran BTC bu haberin yazıldığı sırada 10.221 dolardan işlem görüyor.

Winklevoss: “Bitcoin fiyatı için dip nokta 10.000 dolardır.”

Konuyu değerlendirmesine alan son isim, Gemini Exchange’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Tyler Winklevoss idi. Tyler, 10.000 dolar Bitcoin için yeni temel değer ve dip noktası olduğu sonucuna vardığını açıkladı. Winklevoss, Bitcoin’in şu anda bir sonraki yükselişinden önce konsolide olduğu konusunda iyimserliğini de ifade etti.

Bununla birlikte Winklevoss’un 10.000 dolarlık dip noktası teorisini kanıtlamak için BTC’nin bu haftaki performansına bakmak gerekiyor. Özellikle haftalık kapanışı takiben Bitcoin’in nasıl bir görünüme sahip olacağı, 10 bin doların dip olup olmadığı hakkında gerekli bilgileri sağlayacak, aynı zamanda kripto piyasalarındaki boğalar için bir tür umut tazelemede çok önemli olacaktır.

Ek olarak, 10.000 doların üzerindeki bir kapanış, eylül ayının geri kalanı için hızı belirleyecek ve muhtemelen Bitcoin’in 2020’nin üçüncü çeyreğini hâlâ kârla kapatmasına yardımcı olabilir.

Bu arada tanınmış bir analist, Chainlink ve XRP yatırımcılarına hayli önemli uyarılarda bulundu. Detayları buradan inceleyebilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin