Twitter'ın en büyük yatırımcısı artık Elon Musk! Bu durum DOGE için ne anlama geliyor?
Twitter'ın en büyük yatırımcısı artık Elon Musk! Bu durum DOGE için ne anlama geliyor?

Twitter’ın en büyük yatırımcısı artık Elon Musk! Bu durum DOGE için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg, Reuters, CNBC ve diğer ana akım medyadaki haberlere göre Tesla patronu Elon Musk, Twitter’ın %9,2 hissesine sahip oldu.

Bu, Musk’ın Jack Dorsey tarafından kurulan bu sosyal medya devi tarafından kullanılan algoritmanın açık kaynak olması gerekip gerekmediğini sorduğu kamu anketinin amacını ortaya koyar nitelikte.

Musk, Twitter kullanıcılarını dikkatli bir şekilde oy kullanmaları konusunda uyardı ve oylamanın sonuçlarının önemli sonuçlar doğuracağını belirtti.

Çinli kripto gazeteci Colin Wu, Musk ve Twitter hissesi hakkında bir tweet paylaştı ve centibillionaire ve büyük Dogecoin sevgilisinin daha önce DOGE’nin Twitter’a entegrasyonunu destekleyeceğini söylediğini hatırlattı.

Musk sayesinde Twitter hisseleri yüzde 26 arttı

Musk’ın Twitter hisselerinin %9,2’sine sahip olduğuna dair belgenin açıklanmasından sonra, sosyal medya devi Twitter’ın hisselerinin fiyatı çok hızlı bir şekilde %26 arttı.

Bu büyük hisse, Musk’ı geçen yılın Kasım ayında CEO olarak görevinden ayrılan Jack Dorsey tarafından kurulan şirketteki en büyük yatırımcı yapıyor.

Bahsedilen anketi izleyen tartışma sırasında Musk, bir Twitter kullanıcısının Musk’ın yeni bir sosyal medya platformu oluşturmayı ciddi şekilde düşünmesiyle ilgili sorusuna yanıt olarak tweet attı. Varsayımsal platform, görünüşe göre Twitter’a rakip olacak ve açık kaynaklı bir algoritma üzerinde çalışacak.

Elon, DOGE’nin sosyal medyaya entegrasyonunu destekliyor

Bu yeni platform sadece bir açık kaynak algoritması üzerinde çalışmakla kalmayıp, aynı zamanda Colin Wu’nun tweetinde topluluğa hatırlattığı gibi Musk, geçmişte en sevdiği dijital para birimi olan Dogecoin’in sosyal medyaya entegrasyonunu destekleyeceğini belirtmişti.

Musk “her şeyi açıklayan” bir DOGE videosu paylaştı

2 Nisan Cumartesi günü Elon Musk, Ark Invest Araştırma Direktörü Brett Winton tarafından kripto para birimlerini eski nesil insanlara açıklamama konusunda başlatılan tartışmaya katıldı.

Musk, yanıt olarak Dogecoin’in aya gidişiyle ilgili bir meme videosu yayınladı ve bunun “her şeyi açıkladığını” söyledi. Video klip ayrıca, işlemlerini doğrulamak için iş kanıtı algoritmasını kullanan Dogecoin, Bitcoin ve diğer para birimlerini basmak için kullanılan madencilik çiplerini de gösterdi.

DOGE’nin kurucu ortağı Billy Markus, bu klibi “tarihteki en iyi kripto para birimi videosu” olarak nitelendirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin