Twitter, XRPL Labs'ın hesabını askıya aldı
Twitter, XRPL Labs'ın hesabını askıya aldı

Twitter, XRPL Labs’ın hesabını askıya aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber — XRPL Labs’ın hesabı, incelemeye alındıktan sonra Twitter tarafından yasaklandı. XRPL Labs’ın kurucusu Wietse Wind, konu hakkında birden fazla şikâyet talebi açmasına rağmen Twitter’ın konu hakkında sürdürdüğü sessizliğe dikkat çekti. 15 Aralık’ta Wind Twitter’da şunları yazdı:

@TwitterSupport Bir kereliğine biraz terbiyeye ne dersiniz? Destek çağrılarına yanıt verilsin mi? Yasakladığınız kişilere ve işletmelere bir oturum açma zamanını bile cevaplamadan hesapları nasıl yasakladığınızı gerçekten anlamıyorum.

Wind, Twitter’dan aldığı her şeyin otomatikleştirilmiş yanıtlar olduğunu ve sosyal medya devinin “Hollanda ve Estonya’da fiziksel varlığı olan meşru bir işi” yasaklamaktan dolayı sürdürdüğü sessizlikten ötürü tepetaklak olduğunu kaydetti.

Wind ayrıca Twitter’da kendi adı altında çalışan birden fazla sahte hesaba dikkat çekti – bu, Ripple’ın bile geçmişte birçok kez gündeme getirdiği bir nokta.

XRP ve Wind, 2020’nin başlarında benzer bir sorunla karşılaşmıştı. 23 Ocak 2020’de Wind, Twitter’ın XRPTipbot’u yasaklama kararı hakkında topluma bilgi vermişti. XRPTipbot, Twitter, Reddit ve Discord’daki kişilerin tipping yöntemi olarak XRP göndermesine izin veren çok platformlu bir uygulamadır. Hizmet, Twitter’da çalışan birçok hayır kurumu tarafından çeşitli amaçlarla kullanılıyordu, ancak iki yıl boyunca işlevsel kaldıktan sonra Twitter’da yasaklandı.

O sırada Twitter, hesabın Twitter kurallarını, özellikle kimliğe bürünme politikasını ihlal ettiğini iddia etmişti. Sosyal medya şirketi, kullanıcılarını dolandırıcılıktan korumak için bu adımları attığını iddia etse de, yasal hesapların yasaklanması birçok davaya konu oldu.

YouTube, kullanıcılarını korumak için benzer bir şey yaptığını iddia etti ancak Nisan 2020’de kripto şirketi Ripple tarafından dava edildi. Ripple’ın davası, teknoloji devine YouTube’da firmanın adı altında yürütülen dolandırıcılıklarla ilgili yetersiz eylemi nedeniyle itiraz etti ve YouTube’u markasına zarar vermekle suçladı. YouTube zaten davayı reddetmek için bir dilekçe vermiş olsa da, sosyal medya devleri tarafından tekrarlanan bu tür eylemler, son zamanlarda kripto topluluğu ve diğerleri tarafından giderek daha fazla çağrılıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin