Elon Musk'ın Twitter hamlesinden sonra Dogecoin düşüyor! İşte nedeni
Elon Musk'ın Twitter hamlesinden sonra Dogecoin düşüyor! İşte nedeni

Elon Musk’ın Twitter hamlesinden sonra Dogecoin düşüyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin üç haneli bir rallinin ardından Binance borsasında 0,158 dolarla zirve yaptıktan sonra değerinin %24’ünden fazlasını kaybetti. Yazım sırasında meme coin fiyatı 0.123 dolardan el değiştiriyor.

Ayrıca Dogecoin’in yıldız rallisi yakın zamanda bir Platform raporu tarafından sosyal medya platformunun kendi kripto para cüzdanının geliştirilmesini durdurduğuna dair bir raporla sekteye uğradı. Piyasa, Twitter’ın Musk’ın devralınmasından sonra kripto planlarını geri plana ittiğini düşünüyor.

Bu arada, Musk’ın “Baş Twit” olarak görev süresi korkunç bir başlangıç ​​yaptı ve bu muhtemelen meme coin fiyat performansına etki ediyor. Reklamcılar bunun ardından kaçmayı tercih etti.

Musk ayrıca, doğrulanmış Twitter hesaplarını yeni Blue hizmetine abone yaparak ayda 8 dolar ödemeye kabul ettirmeye çalışıyor. Şu anda para kaybetmekte olan başarısız şirketi kurtarmak için umutsuz bir girişim olarak değerlendiriliyor.  Tartışmalı milyarder ayrıca, Mavi abonelerin yanıtlarda öncelik alacağını, bunun da muhalif sesleri bastıracağını ve yanlış bilgileri artıracağını söyledi.

Reklam, Twitter’ın yıllık gelirinin %90’ını oluşturuyor. Musk’ın ücretli aboneliklerle büyük kayıpları telafi etmesi düşüş bir olasılık olarak değerlendiriliyor. Ayrıca Twitter’ın geleceği giderek belirsizleşirken, Dogecoin planları kesinlikle ikinci plana atılıyor gibi görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin