İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!
İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!

Twitter CEO’sunun şirketinden milyonlarca dolarlık Bitcoin yatırımı! Fiyat fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey tarafından kurulan mobil ödeme şirketi Square tarafından bugün yapılan açıklamaya göre firma 50 milyon dolarlık bir Bitcoin yatırımı gerçekleştirdi.

Twitter CEO’sunun şirketi Square 4.709 Bitcoin satın aldı

Resmi açıklamaya göre, firma 4.709 BTC satın aldı ve Bitcoin için “bir ekonomik güçlendirme aracıdır ve dünyanın şirketin amacına uygun küresel bir para sistemine katılmasının bir yolunu sağlar” ifadesini kullandı.

50 milyon dolar değerindeki yatırım, bu yılın ikinci çeyreğinin sonu itibarıyla firmanın toplam varlıklarının %1’ini temsil ediyor. Bu hamle hakkında yorum yapan Square CFO’su Amrita Ahuja şunları söyledi:

Bitcoin’in gelecekte daha yaygın bir para birimi olma potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. Benimsenme arttıkça, disiplinli bir şekilde öğrenme ve katılma niyetindeyiz. Geleceğe yönelik daha kapsayıcı ürünler geliştiren bir şirket için bu yatırım, bu yolculuğun bir adımıdır.

CashApp başladığından beri yatırımcılar oldukça heyecanlı

Square, iki yıl önce CashApp’ı başlattığında kripto denizine yavaş yavaş girmeye başladı. Square’in CashApp uygulaması, Bitcoin alım ve satım hizmetlerini kullanıma sunduğundan beri kripto para meraklıları arasında oldukça popüler hale geldi.

Square CEO’su Dorsey ayrıca önemli bir Bitcoin savunucusu. Kendisi yıllar boyunca, Bitcoin’in “bir internet para birimi” olmak için en iyi aday olduğunu savundu.

Son aylarda Bitcoin, varlığa yatırım yapan şirketlerin ve geleneksel yatırımcıların sayısında bir artış gördü. Yazılım şirketi MicroStrategy, kısa süre önce önde gelen kripto para birimine yarım milyar dolara yakın yatırım yaptığını duyurdu.

Square, Bitcoin’e yatırım yapan ikinci dev firma haline geldi ve bu yatırımının diğer şirketler ve bireysel yatırımcılar için bir emsal oluşturması muhtemel.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin