İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!
İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!

Twitter CEO’sundan çarpıcı Bitcoin yorumu! “İnternetin para birimi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin sadece on bir yıldır hayatımızda olmasına rağmen bu kısa süre içinde hem hayranlar hem de karşıtlara sahip oldu. Kripto para bu süreçte diğer varlık sınıflarını geride bırakarak kayda değer başarılar kaydetti. Bununla birlikte sanal bir para birimi Bitcoin, deneyimli yatırımcılardan, dünya liderlerinden ve finans uzmanlarından çok fazla eleştiri aldı.

Yine de Twitter CEO’su Jack Dorsey büyük bir Bitcoin destekçisi. Dorsey, yakın tarihli bir röportajda kripto para biriminin internetin para birimi olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Twitter CEO’su: “Bitcoin internetin para birimi olacaktır.”

Mart 2018’de Twitter CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin’in on yıl içinde internetin yerel para birimi olacağını tahmin etmişti. İki yıl sonra  kendisi hâlâ aynı görüşe sahip olduğunu belirtti. 10 Eylül’de Reuters’a konuşan Dorsey, Bitcoin’in internet yerel para birimi için en iyi aday olduğunu savundu.

İnternetin yerel bir para birimi olacağını düşünüyorum ve Bitcoin muhtemelen bunun şimdiye kadarki en iyi tezahürü. Aynı şeyi isteyen ve onu bu potansiyel için inşa eden tüm insanlar göz önüne alındığında bunun değişeceğini düşünemiyorum.

Ödeme şirketi Square’in de CEO’su olarak görev yapan Twitter CEO’su, iddiasını desteklemek için iki önemli argüman paylaştı. İlk olarak, Bitcoin tıpkı internet gibi fikir birliğine dayalı. İkincisi ise kripto para birimleri topluluk tarafından yönlendiriliyor ve harika bir fikri olan herkes partiye katılabiliyor.

Dorsey ayrıca, Twitter gibi platformların temelde insanlara varlık sınıfı hakkında ihtiyaç duydukları bilgileri vererek kripto para birimleri hakkındaki sözleri kitlelere yaymaya yardımcı olan araç yapımcıları olduğunu öne sürdü.

BTC’nin önünde iki büyük zorluk var

Bununla birlikte, bitcoin’in şu anda ana akıma gitmesini engelleyen iki ana zorlukla karşı karşıya olduğunu kabul etti: İşlem süreleri ve verimlilik ile teknolojinin genel anlayışı. Başka bir deyişle, Bitcoin’in yaygın bir şekilde benimsenmesi için çok daha uygun maliyetli ve zaman açısından verimli olması gerekiyor. Dahası, potansiyel yatırımcıların kripto varlığa yatırım yapmaktan elde ettikleri faydaları bilmeleri gerekiyor.

Bitcoin’i sezgisel, hızlı ve bugün var olan kadar verimli ve tabii ki bunun ötesine geçecek şekilde inşa etmeliyiz.

Bu arada günün en çok kazandıran DeFi tokenleri listemize buradaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


beşiktaş medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin