İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!
İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!

Twitter CEO’su çevrimiçi dolandırıcılıklarla mücadele için Blockchain kullanımını araştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter CEO’su Jack Dorsey kongreye platform üzerinden çevrimiçi dolandırıcılığı durdurmak için bir çözüm üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bu plan, Blockchain teknolojisinin kullanımını içeriyor.

Enerji ve ticaret konulu kongre komitesi toplantısından bir Kaliforniya temsilcisi olan Doris Matsui, Dorsey’e şunları söyledi:

Önceden, yanlış bilgilendirme ve dolandırıcılıklarla mücadele için kimliği doğrulamak için çaba sarf etmek de dahil olmak üzere Blockchain teknolojisinin geniş uygulamalarına olan ilginizi ifade ettiniz. Blockchain için hangi potansiyel uygulamaları görüyorsunuz?

Bu toplantının öncülüğü kullanıcı gizlilik korumaları, yanlış bilgilendirme, içerik denetleme ve Twitter’daki politik muhafazakârlara karşı iddia edilen önyargılara odaklandı.

Twitter CEO’su Blockchain’in potansiyelini araştırıyor

Twitter CEO’su Jack Dorsey, Doris Matsui’ye şöyle  yanıt verdi:

Öncelikle çözmek istediğimiz problemler ve müşterilerimiz için çözdüğümüz problemler ile başlamalıyız. Hızlanmamıza ya da bu sonuçları çok daha iyi hale getirmemize yardımcı olup olmadığını anlamak için mevcut tüm teknolojiye bakmalıyız. Blockchain özellikle dağıtık güvene dayalı bir teknolojidir. Blockchain’in çok fazla kullanılmayan bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Bu teknolojiyi nasıl uygulayabileceğimizi anlamak için henüz istediğimiz kadar derinlere inemedik. Twitter’da bugün bunu düşünen insanlar var.

Twitter üzerinde kullanıcıların kripto hesapları hedefleniyor

Twitter’da insanları kripto paraları ile hedefleyen birçok dolandırıcılık yapıldığı bilinmektedir. Bu dolandırıcıların birçoğu ücretsiz kripto para şeklinde kullanıcılara bir hediye sunmak üzere sahte ünlüleri ve çevrimiçi etkileyici profillerini kullanmayı sever. Bu hediyeyi almak ve kripto paraya erişmek için bir çeşit madencilik ücreti ödemelisiniz. Bu, Twitter’ın platformunda gerçekleşen kripto dolandırıcılığı türünün yalnızca bir örneğidir.

 

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin