Twitter, merkezsiz teknolojiyi platforma dahil etmek için yeni kripto ekibi kuruyor
Twitter, merkezsiz teknolojiyi platforma dahil etmek için yeni kripto ekibi kuruyor

Twitter, Bitcoin’i bilançosuna ekleyen bir sonraki büyük şirket mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Sosyal medya devi Twitter, 1 Mart’ta 1,25 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil teklifini açıkladı. Anthony Pompliano şimdi Jack ve ekibinin MicroStrategy’nin yolunu izleyerek Bitcoin’e toplanan fonların bir kısmını tahsis etmeye hazırlanıyor olabileceğini düşünüyor.

Twitter, Bitcoin’e yatırım mı yapacak?

Twitter’ın duyurusundan birkaç saat sonra bir tweet’te Anthony Pompliano, Jack Dorsey’in BTC’nin dönüştürücü yeteneklerini kabul ettiğini düşündüğünü söyledi. Twitter’ın fonları dijital altına yönlendirme ve bilançosunda BTC bulundurma kararına yönelik herhangi bir girişim söz konusu değil.

MicroStrategy, Bitcoin satın almaya başlamadan önce 1.05 milyar dolar toplayan dönüştürülebilir tahviller yayınladı.

Dönüştürülebilir tahvil teklifleri, genişleme için fon toplamanın daha ucuz bir yoludur ve geleneksel tahvil ihraçlarına göre daha kolaydır.

Çoğunlukla, rota gelecekteki büyümele gösterecek şirketler tarafından yapılır, ancak kredi notları yıldızlardan daha düşüktür. Diğer teknoloji hisse senetleri ile karşılaştırıldığında – yatırımcılar aşırı değerleme endişeleri nedeniyle pozisyonlarını gevşettikçe düşüş gösteriyor.

Yine de finansal durumları, alıcıların anaparalarını ve tahakkuk eden faizi daha sonra hisse senetlerine dönüştürebilecekleri hibrit bir borç vermekten alıkoymuyor.

Twitter dönüştürülebilir tahvil teklifi

Twitter dönüştürülebilir tahvil teklifi özel olacak, kurumsal alıcılara açık olacak ve teminatsız olacaktır. Faizler, ödemesiz olarak altı ayda bir ödenecektir.

Toplanan fonların bir kısmı, dönüştürülebilir senet hedge işlemlerinin maliyetini karşılamak için kullanılacaktır. Ek olarak, bunları “sermaye harcamaları, işletme sermayesi ve potansiyel iktisaplar” dahil olmak üzere genel kurumsal amaçlar için kullanacaklar.

Twitter’ın önümüzdeki yıllarda hangi şirketi / varlığı satın almayı planladığı belli değil. Bununla birlikte, kripto topluluğu, sosyal medya devinin kripto, özellikle de Bitcoin konusunda olumlu görüşe sahip olduğunu biliyor.

Şubat ayı başlarında Finans Direktörü (CFO) Ned Segal, bilançolarına Bitcoin eklemeyi düşündüklerini söyledi. Herhangi bir çalışan veya satıcı BTC ile ödeme talep ederse, teknoloji şirketinin Bitcoin’i bütçesinin bir parçası olarak satın alacağını açıkladı.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin