Türklerin yüzde 36’sı maaşını Bitcoin’le almak istiyor
Türklerin yüzde 36’sı maaşını Bitcoin’le almak istiyor

Türklerin yüzde 36’sı maaşını Bitcoin’le almak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye dünyada Bitcoin ve kripto para birimine en sıcak bakan ülke.

Türk vatandaşların yüzde 36’sı maaşını Bitcoin’le almak istiyor

Bankacılık devi ING, yakın zamanda Bitcoin ve kripto para birimleri üzerine yeni bir araştırma yaptı. Şirketin özel araştırmasına göre, Bitcoin ve kripto paralar Türkiye, Polonya ve Romanya gibi ülkelerde büyük ilgi görüyor. ING tarafından yapılan bu araştırmaya göre, Avrupa’da kripto para biriminin geleceği konusunda iyimser olan kişilerin sayısı geçmişe göre azaldı. Ancak, Türkiye, Polonya ve Romanya gibi ülkelerdeki vatandaşlar halen kripto paralara güveniyor. Konuyla ilgili yayınlanan bilgilere göre, Türkiye’de Bitcoin ve kripto paralara sıcak bakan vatandaşların yüzde 36’sı maaşını Bitcoin’le almak istiyor.

Türkiye’nin bu oranla Avrupa’da zirvede yer aldığı düşünülüyor. Toplam 12 farklı Avrupa ülkesini kapsayan anket, Avrupa’daki vatandaşların daha önce olduğu gibi kripto para birimleri konusunda iyimser olmadıklarını gösteriyor. BTC Manager gibi kaynaklara göre, ING tarafından yapılan çalışmalar Avrupa’daki vatandaşların kripto paralara ilgisinin azaldığını gösteriyor olsa da bu kesin olarak söylenemez. Çünkü, ING tarafından yapılan anket nüfusun sadece küçük bir kısmını kapsıyor.

Oourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin