Hong Kong düzenleyicileri, önümüzdeki ay kripto firmaları ve bankaları birleştirebilir

Türkiye’nin kripto yardımları dünya gündeminde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’de yaşanılan depremin yankıları yurtdışına da çoktan ulaştı. Birçok devlet yetkilileri, Türkiye için taziyelerini iletti. Ancak en önemlisi yardımların bir hayli hızlı gelmesi sevdirici oldu. Yabancı kaynaklarında paylaştığı haberlerde Türkiye’nin yardım konusunda ne kadar başarılı olduğu vurgulandı.

Sivil Toplum Kuruluşları (STK), 7’den 70’e herkes için büyük ölçekli bir yardım toplanmasına öncülük etti. Kripto dünyası da yardımlara sessiz kalmadı. Bu sayede bir kez daha kripto parlarla yardımların ne kadar hızlı ve güvenli yapıldığı kanıtlanmış oldu.

Kripto ile ilk defa bağışları Rusya – Ukrayna savaşında tanıklık etmiştik. Ukrayna’nın çağrısıyla tüm dünyada yardım kampanyası yapılmıştı. Buna benzer bir durumda ülkemizde gerçekleşti.

Kripto para biriminde yeni olan kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, bölgenin depremzedelere yardım etmek için milyonlarca dolarlık kripto para toplama çabasına öncülük ediyor.

Şarkıcı Haluk Levent’in hayır kurumu Ahbap, bir günden kısa bir süre içinde Avalanche, BSC ve Ethereum blok zincirlerinde 2 milyon doları üzerinde bağış topladı. Yerel borsa Paribu ayrıca müdahaleye yardımcı olan iki kâr amacı gütmeyen kuruluş için bağış topluyor. Tüm bu gelişmeler dış basında da geniş yer buldu.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin