Nakitcoins

Türkiye’nin ilk fiziki Kripto Para Ofisi NakitCoins Ceo’su soruları yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin ilk kripto alım satım ofisi Nakitcoins, 5 Şubat 2018’de kapılarını kamuoyuna açtı. Nakitcoins’e dair merak edilenleri CEO’su Cem Yılmaz’dan dinledik

Biz kimiz?
Sayısal Devir Sistemi Yazılım Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş. markası olan Nakitcoins, dijital varlıklar için fiziki alım noktası sunan bir teknoloji şirketidir. Ön açılışımızı 5 Şubat 2018’de yaptık. Büyük açılışımızı ise cüzdanımızla beraber, Temmuz ayı başında yapmayı hedeflemekteyiz.
Hangi amaçla yola çıktık?

Kripto paraların yaygınlaşmasıyla farklı ihtiyaçların doğduğunu gözlemledik. Kripto para satın almak isteyen yatırımcıların ulaşabilecekleri fiziki bir muhatap olmak, alım sürecini hızlandıran ve kolaylaştıran bireysel hizmet sunmak amacıyla alım-satım ofisimizi açmaya karar verdik.

Ne yapıyoruz?
Nakit para ile kripto para satın almak isteyen müşterilerimize komisyon karşılığında portföyümüzde bulunan —şimdilik BTC, BCH, ETH, LTC ve XRP— kriptolardan istediklerini alıyor ve kripto para cüzdanlarına gönderim yapıyoruz. Yabancı borsalarla çalıştığımız için işlem süresi oldukça kısa; minimum 10, maksimum 30 dakika içinde istenilen miktarda kripto para müşteri hesabına geçiyor. Coin’lere ve sürece dair merak ettiklerinizi her zaman seve seve yanıtlayabiliriz. Ancak şunu altını çizerek belirtmekte fayda var; yatırım danışmanlığı yapmıyoruz.

Müşterilerimiz kimler?
Yerli-yabancı, her yaştan ve meslekten müşterimiz var. Kitlemiz; öğrenciden iş adamına, memurdan işletmeciye geniş bir yelpazede uzanıyor. Hedeflerimiz neler? Yakın dönem hedeflerimiz arasında, kullanım kolaylığı sunarak kullanıcılarını mutlu edecek bir cüzdan piyasaya sürmek var. Ekim başında da Türkiye merkezli uluslararası borsamızı açmayı hedefliyoruz. Her iki proje için de İtalya ve Fransa’dan developer’lar ile beraber sıkı bir çalışma yürütmekteyiz. Daha ilerideyse, parlak geleceğine ve sunduğu imkanların sınırsızlığına inandığımız blockchain teknolojisi üzerine projeler geliştirmeyi planlıyoruz.
Neredeyiz?
Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi 47/a Beyoğlu-İstanbul’dayız. Almanya, Libya ve Moldova Konsolosluklarının arasında, Taksim Meydanı’na çok yakın mesafedeyiz. Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızdan ya da 0212 – 4031532 telefon numarasından da bize ulaşabilirsiniz. Zaman zaman mini toplantıların yapıldığı rahat bekleme yerimiz; coin fiyatlarını anlık takip edebileceğiniz ekranlar; güvenli bir veznemiz; daha büyük miktarda yapılacak işlemler için özel güvenlikli bir arka bölgemiz var. Her şeyden önemlisiyse sizi her daim güler yüzle karşılayacak ve sorularınızı yanıtlamaktan keyif alacak bir ekibimiz var. Kripto paralara meraklı herkesi tanışmaya; çayımızı, kahvemizi içmeye davet ediyoruz.
Hangi günler açığız?
Pazartesi’den Cuma’ya 10:30-19:00, Cumartesileri 12:00-17:00 saatleri arasında açığız.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin