Türkiye'nin en iyi kripto para yorumcusu
Türkiye'nin en iyi kripto para yorumcusu

Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu kimdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu kimdir? Türkiye’de kripto para yorumları yapan bir çok uzman, ekonomist ve fenomen bulunmaktadır. Sizler için kripto para yorumları yapan uzman isimleri bir listede topladık. Ancak, blockchain teknolojileri ve kripto para sektörü hızla gelişmeye devam etmektedir. Bu nedenle en iyi kripto para yorumcusu kimdir? listesine sürekli yeni isimler eklenebilir.

İşte Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu listesi;

Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu kimdir listesi için bir sıralama yapmak adına her hangi bir anket ya da saha araştırması bulunmamaktadır. Bu nedenle, listeyi sizler için sosyal medya takipçi sayısına göre düzenledik.

1- Listenin en tepesinde 760 bin Twitter takipçisiyle Paradotor lakaplı Enes Turan yer almaktadır. Paradotor, uzun vadeli yatırımları, bazı kripto para kur tahminleri ve sektörün gidiş yönüyle ilgili isabetli tahminleri sayesinde kripto para sektöründe oldukça popüler hale gelmiştir.

2- Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu dendiğinde akla ilk gelen isimlerin başında şüphesiz ki Selcoin yer almaktadır. Selcoin’in Twitter’da 722.9 bin, Youtube kanalında ise 465 bin abonesi bulunmaktadır. Altın Kapının Anahtarı Bitcoin adlı kitabın yazarı olan Selcoin, geleneksel borsalarda işlem yaptığı sırada kripto para sektörüyle tanışmış ve ağırlığını bu alana yönlendirmiştir. Günümüzde ağırlıkla kripto para yorumlarıyla tanınan fenomen, halen borsa, altın ve döviz yorumları yapmaya devam etmektedir.

3- Kripto para takipçilerinin yakından tanıdığı isimlerden biri Cryptokemal, listede bir sonraki isim oluyor. Cryptokemal, 567 bin Twitter takipçisinin yanı sıra 274 bin aboneli bir Youtube kanalına sahiptir.

4- Listedeki diğer bir isim Efe Bulduk. Twitter’da 371.4 bin takipçisi bulunan Bulduk, düzenli olarak, Web3, kripto paralar ve trade hakkında bilgilendirmeler paylaşmaktadır. Twitter’da TheBullduck adıyla tanınan Bulduk, yaptığı kripto para yorumlarının yanı sıra şirketlere danışmanlık hizmeti veren tecrübeli bir finans ve kripto para uzmanıdır. Geleneksel piyasalar ve ABD’deki gelişmeler gibi bir çok gündemi de sıkı takip eden Efe Bulduk, yaklaşık 100 bin aboneli bir Youtube kanalına da sahiptir.

5- Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu listesinde sıradaki isim, Twitter hesabında 374.9 bin takipçisi bulunan Erhan Ünal’dır. Stratejist, analist ve bir yatırımcı olan Erhan Ünal, geleneksel borsa ve kripto para birimleri grafik analizleri ve finans sektörünü ilgilendiren paylaşımlarıyla tanınmaktadır.

6- Listenin bir sonraki ismi, Kerim Kalender. 365.8 bin Twitter takipçisi bulunan Kalender, kendinisi Kripto para haber analisti olarak tanımlıyor ve kripto para piyasalarının yanı sıra geleneksel piyasaları da takip ediyor.

7- Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu listesinin popüler isimlerinden biri de kripto Emre yani Emre Aksoy’dur. Uzun vadeli söylemleri ön planda olan kriptoemre, Twitter’da 306.2 bin takipçiye Youtube’da ise 286 bin aboneye sahiptir.

8- Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu listesinde bir sonraki sırada takipçi sayısına göre Eylem Cülcüloğlu yer alıyor. Teknik analizleri, aktif sosyal medya kullanımı ve esprili paylaşımlarıyla dikkat çene Cülcüloğlu’nun 276.6 bin Twitter takipçisinin yanı sıra 100 bin aboneli bir de Youtube sayfası bulunuyor.

9- Kripto para yorumcuları listesinin bir sonraki ismi, ekonomist Kıvanç Özbilgiç’tir. Özbilgiç’in 261.8 bin Twitter takipçisi ve 183 bin Youtube abonesi bulunmaktadır.

10- Listedeki bir sonraki kripto youmcusu Kripto Levent’in 250.1 bin Twitter takipçisi bulunuyor. Levent, Kripto para teknik analizleri ve eğitimleri üzerine paylaşımlar yapıyor. 

11- Listede bir sonraki sırada sevilen ekonomist ve gazeteci Erkan Öz yer almaktadır. Erkan Öz’ün 236 bin Twitter takipçisi ve 225 bin Youtube abonesi bulunmktadır.

Ayrıca, kripto para sektörünün yakından takip ettiği Mehmet Hamdi Bol, Alp Işık, İsmail hakkı Polat, Beste Naz Süllü, Genzo, Buğra Sukaş, Kripto Poyraz ve daha adını sayamayacağımız kadar çok sayıda kripto para yorumcusu bilinmektedir.

Yukarıdaki liste, bir otorite tarafından ya da herhangi bir anket sonucu oluşturulmamıştır. Sıralama, yalnızca Twitter takipçi sayısına göre yapılmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu kimdir içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. sen burada türkiye’nin en iyi kripto para yorumcusu değil, türkiye’nin en çok takipçi olanları listelemişsin, söyle dostum kimi yalıyorsun?

    Reply
    • Yönetici 9 April 2023, 00:40

      Sevgili Emre,

      Sıralamanın hangi kritere göre yapıldığı zaten mevcut yazının altına yazılmıştır.

      ”Yukarıdaki liste, bir otorite tarafından ya da herhangi bir anket sonucu oluşturulmamıştır. Sıralama, yalnızca Twitter takipçi sayısına göre yapılmıştır.”

      Reply
Bizi Takip Edin