featured
Nakitcoins

Türkiye’de bir ilk! Fiziksel kripto para nakit ofisi Nakitcoins ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Paranın tanımı, yüzyıllar boyunca meydana gelen sıra dışı evrimsel dönüşümler neticesinde büyük değişimlere uğradı. Eskilerde bir eşyayı ancak başka bir eşya karşılığında takas yoluyla elde edebilen insanoğlu, para kavramıyla tanışıp bütünleşmesiyle bir değişim, değer saklama, hesap birimi ve ödeme ölçüsü olarak parayı kullanmaya başladı. Paranın genetiği her ne kadar “fiziksel olarak var olan, elle tutulur ve gözle görülür” kodlara sahip olsa da paranın dijitalleşip sanallaştığı, benzersiz bir tarihsel süreçten geçiyoruz. Bu konuda en büyük rol ise kripto para birimlerine ait.

Elle tutulamadığı için hâlâ pek çoklarının yıkılmaz tabularıyla karşı karşıya kalan kripto para birimlerinin elbette bir fiziksel şubesi veya bankası da yok. Ancak Türkiye’de bir kuruluş bu konuda inanılmaz bir atılım yaptı ve Nakitcoins’i yarattı.

Nakitcoins nedir?

Şu an için 3 şubede hizmet veren Nakitcoins, Türkiye’nin ilk fiziki kripto para alım satım ofisi olarak faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yaklaşık üç senedir müşterilerine son derece özel bir deneyim sunan ofis, karşılarında fiziki bir muhatap arayan kullanıcıların alım-satım süreçlerini hızlandırıyor, bireysel yaklaşımıyla müşterilerine üst seviye güvenilir bir hizmet vadediyor.

En temelde süreç son derece basit işliyor: Ofise gidip cüzdanınıza yatırmak istediğiniz kripto parayı söylüyorsunuz, Nakitcoins’e fiat para olarak ödeme yapıyorsunuz ve paranız çok kısa bir süre içerisinde cüzdanınıza yatıyor. Ancak hepsi bu mu? Tabii ki değil. Tüm hizmetleri ilerleyen satırlarda göreceksiniz.

Yerli, yabancı fark etmeksizin, farklı yaş ve meslek gruplarından kullanıcılara hizmet veren kripto para ofisi Türkiye’nin en stratejik noktalarından üçünde hizmet veriyor. İstanbul’da iki, Ankara’da üç şube faaliyet gösteriyor. Şube adreslerine bu yazının sonunda ulaşabilirsiniz.

NakitCoins CEO’su Cem Yılmaz şöyle anlatıyor:

Son üç yılda katettiğimiz yolda kripto para sektörünü geliştirmek adına yerli ve yabancı müşterilerimiz için online ve offline hizmetler sunduk ve yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bunun için sağlam bir yazılım altyapısı gerekmekte ve sektörde tecrübeli yazılımcı arayışımız sürmektedir. Çünkü büyüdükçe bu arayış devamlı bir ihtiyaç haline geliyor.

Nakitcoins ne tür hizmetler veriyor?

Nakitcoins’in hizmetleri saymakla bitmiyor. Şu an için birbirinden benzersiz 8 önemli kripto para alım satım hizmeti sunuyorlar. Gelin birlikte inceleyelim.

Nakitcoins hizmetleri
Nakitcoins Hizmetleri

1- Nakit ile kripto para satın almak

Nakitcoins’in en temel ve en iyi hizmetlerinden biri olan nakit ile kripto para satın almak, sınırlama/kısıtlama olmadan çok hızlı şekilde gerçekleştirebileceğiniz bir süreç.

Hesaba veya KYC’ye gerek duymadan, anonimliğinizi koruyarak nakit karşılığında kripto para satın almanız mümkün.

  • E-posta adresinizi veriyorsunuz.
  • Acenteden randevu alıyorsunuz.
  • Kasiyere yatırmak istediğiniz parayı veriyorsunuz.
  • %1 komisyon karşılığında paranız cüzdanınıza geçiyor.

İşte bu kadar basit!

2- Kripto para ile kripto para satın almak

Cüzdanınızda kripto paranız var ve bunun karşılığında başka bir kripto para mı almak istiyorsunuz? Nakitcoins ile çok kolay.

Sınırlama yok, KYC yok, hesap yok… Nakitcoins sizden hiçbir kişisel bilginizi istemiyor. Paranızı emanet olarak tutmuyor. KYC kaydı yapmanızı beklemiyor. Sadece yatırmak istediğiniz parayı iletiyorsunuz ve gerisi kendiliğinden oluyor.

Bitcoin – Tether çiftinde sadece %1 komisyon talep ediliyor!

3- Nakit karşılığında Bitcoin satmak

Elinizdeki Bitcoin’leri satıp karşılığında nakit para mı almak istiyorsunuz? Günümüzde bunu kripto para borsalarıyla yapmak meşakkatli bir iş. Alıcı komisyonu, satıcı komisyonu, çekim komisyonu, KYC, kimlik onayı, maker-taker fee…

Nakitcoins’te ise bunların hiçbiri yok! Sadece e-postanızla bir hesap açın, acenteyi ziyaret edin ve paranızı alın. Tüm bunlar için ise sadece %1 komisyon ödeyin. Kimliğiniz gizli kalırken Bitcoin’lerinizi elden kolayca çıkarmanın tadına varın.

4- Neosurf ile Bitcoin satın almak

Neosurf kuponunuzu Bitcoin’e çevirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Büfelerde, tütün dükkanlarında, internet kafelerde, süpermarketlerde ve diğer pek çok noktada ulaşabileceğiniz Neosurf’ünüz ile BTC satın almak istiyorsanız rekabetçi komisyon oranlarıyla Nakitcoins’i ziyaret edebilirsiniz.

Piyasadaki rakiplerine göre en düşük komisyon oranlarını sunan Nakitcoins, Neosurf ile Bitcoin alımlarında sadece %8 komisyon uyguluyor. Size BTC’lerinizi saymak kalıyor.

5- Kredi kartıyla Bitcoin satın almak

Nakitcoins’te kredi kartıyla Bitcoin satın almak da son derece kolay. Süreci güvenilir partneri Simplex ile yürüten ofis günlük 20.000 euro veya dolar, aylık ise 50.000 euro ve dolarlık Bitcoin satın almanıza olanak tanıyor.

KYC yok, hatta Nakitcoins hesabı bile gerekmiyor! Yalnızca %8 komisyon karşılığında kredi kartınızla Bitcoin satın alabilirsiniz.

6- Banka kartınıza Bitcoin satmak

Acilen nakit paraya ihtiyacınız var ama Bitcoin’lerinizi bozmaktan korkuyor musunuz? Nakitcoins ile korkmanıza gerek yok.

KYC’yi bırakın, hesap oluşturmaya bile ihtiyacınız yok. Euro veya dolar karşılığında Bitcoin satmak Nakitcoins ile çok kolay.

7- Ücretsiz para transferi

Diğer Nakitcoins kullanıcılarına 7 gün 24 saat ücretsiz para gönderebilirsiniz. Sadece e-postanızı kullanarak hesabınızı açın, KYC gerekmiyor. Sıfır komisyonla paranızı karşı tarafa iletin.

8- Otomatik Bitcoin dönüştürücü

Fonlarınızı sabit tutmak ve dalgalanmalardan korumak mı istiyorsunuz? Bitcoin piyasasındaki volatilite gözünüzü mü korkutuyor? Otomatik Bitcoin dönüştürücü imdadınıza yetişiyor. Nakitcoins’in bu muazzam hizmeti sayesinde kendinize ait BTC adresinizle istediğiniz zaman Bitcoin alabilirsiniz. Fonlar onaylanır onaylanmaz hesabınızdaki Bitcoin otomatik olarak USD’ye dönüştürülüyor.

Hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Nakitcoins güvenli mi?

NakitCoins, hizmetlerinin kara para aklama ve terörizmin finansmanı faaliyetlerinde kullanılmasını önlemek amacıyla uluslararası “AML / KYC” düzenlemelerine uyum için yüksek tedbirler almakta, belirlenen gereklilikleri dikkate alarak risk odaklı önleyici tedbirler uygulamaktadır.

TC Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu tarafından kabul edilen 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesine Dair Kanun ve 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesine Dair Kanun olan “Ulusal Mevzuat” (MASAK) ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından yapılan uluslararası anlaşmalardan ve diğer ilgili uluslararası düzenlemelerden oluşan “Uluslararası Mevzuat’a” uygundur.

Nakitcoins Şubeleri

Merkez Ofis – Taksim Şubesi

Adres: Gümüşsuyu, İnönü Caddesi, 47A, Beyoğlu, İstanbul

İletişim: +90 (530) 387 4520

Çalışma Saatleri: Pazartesi’den Cuma’ya 10.30 – 19.00 / Cumartesi 12.00 – 17.00

IGPM Kuyumcukent AVM – Bahçelievler Şubesi

Adres: Kuyumcukent Kompleksi, Atöyle Bloğu, 1. Kat 3. Sok No: 49 Yenibosna, İstanbul

İletişim: +90 (212) 603 2266

Çalışma Saatleri: Pazartesi’den Cuma’ya 10.30 – 19.00 / Cumartesi 12.00 – 17.00

Ankara – Çankaya Şubesi

 Adres: Atatürk Bulvarı, No: 175, Çankaya, Ankara

 İletişim: +90 (530) 387 4520

 Çalışma Saatleri: Pazartesi’den Cuma’ya 10.30 – 19.00 / Cumartesi 12.00 – 17.00

Bundan 3 sene önce Nakitcoins CEO’su Cem Yılmaz’la yaptığımız röportajı burada bulabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin