kuende
Türkiye, Kuende'nin Yatırım Serüvenine Öncülük Ediyor!

Türkiye, Kuende’nin Yatırım Serüvenine Öncülük Ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türk topluluğu, kullanıcılarının refah düzeyini artıran ve sosyal etkileşimini oyunlaştırılmış mücadelelerle cesaretlendirip ödüllendiren, yeni nesil merkezsiz sosyal platform olan Kuende’ye oldukça büyük bir ilgi gösteriyor.

Halka arza çıkartılan Kuende tokenlerinin (KUE) yatırım sürecinde yalnızca birkaç gün içinde 10.000 ETH’lik fonun toplanmış olması projenin ne denli ilgi çektiğinin ve yatırım süreci ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Kuende, Türkiye’yi en büyük marketlerinden biri olarak gördüğü için önümüzdeki sene Ocak ayında uygulamalarını Türkiye’de yürürlüğe koyma kararı aldı. Bundan dolayıdır ki kullanıcılar, teknik adamlar, YouTube yayıncıları hatta büyük firmalar bile vizyonuna ve potansiyeline inandıkları için Kuende’yi destekliyor ve bu müthiş projenin bir parçası olmaya çalışıyor.

Kuende hakkındaki bazı ilgi çekici gerçekler

  • İyi organize olmuş başarılı takım üyeleri (20 tane geliştirici, 2 tane eski Google çalışanı)
  • iOS, Android & Web tabanlı iyi geliştirilmiş uygulamaları
  • Oldukça başarılı merkezsiz firmalarla, ortaklık, işbirliği ve ödül havuzu birlikteliği yürütmekte ki bu firmaların birçoğu çoktan kendi topluluklarını Kuende’ye getirdiler bile. Bunların arasında Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox ve IPSX gibi şirketleri sayabiliriz.
  • Özel yatırımcılarından biri olan Dokia Capital başta olmak üzere Polkadot, Parity, OmiseGo ve birbirinden farklı protokollerin iletişimine devrimsel bir teknolojik çözüm sunan Cosmos Network (ki yatırım sürecinde bonus olarak ayrıca tokeniyle ödüllendirilecek) gibi nitelikli projelere yatırım yapmış bir şirketin bulunması oldukça ilgi çekici gözüküyor.
  • Charlie Shrem – Bitcoin Vakfı kurucusu, Aurel Iancu – Cosmos destekçisi ve Fadi Bishara – Silikon Vadisi efsanesi gibi önemli kişilerce tavsiye edilen ve dünyanın en iyi takımlarından biri olan Tendermint ve Cosmos Network’la çalışarak Kendi merkezsiz cüzdanlarını geliştiriyorlar.

 

Peki, Kuende’nin Yatırım Serüvenini Benzersiz Yapan Nedir?

Yukarıda anlatılanlar yeterli gelmediyse, gelin gelecek projelere ilham kaynağı olacak yeni stratejilere sahip Kuende’nin halka arzında ne gibi özellikler içerdiğini beraber inceleyelim.

Bonus Yapıları

Cosmos, Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox Ve IPSX gibi partnerleriyle yaptıkları anlaşmalar gereği partnerlerinin tokenlerine kendilerininki ile beraber eşsiz bonus imkânı sunuyorlar. Eğer bu yüzde 10’a varan bonuslardan faydalanmak ve ayrıca yukarıda bahsedilen Cosmos Network’un tokeni olan ATOM’u nasıl alacağınızı öğrenmek isterseniz burayı okumanız yeterli olacaktır.

Canlı Destek Kanalları

Kuende, ekstra bir adım daha atarak, içinde Türkçenin de bulunduğu 3 farklı dilde hizmet veren farklı Telegram gruplarının yanı sıra destekleyen ve yatırımda bulunan insanlara: “KYC prosedürü nedir? Bonus yapılarıyla ilgili ayrıntılar nelerdir? Ethereum cüzdanını nasıl oluşturabilirim?” gibi sorularını cevaplamayı amaçlamış takım üyeleri ve adminlerinden oluşan CANLI destek kanalı oluşturmuş. Canlı desteğe buradan ulaşabilirsiniz.

Halka Arzın Detayları

  • – ERC20 temelli token, sembolü: KUE
  • – Toplam Token arzı: 3.56 milyar KUE
  • – Satışa sunulan token sayısı: 1.78 milyar (Toplam arzın yarısı)
  • – Satış fiyatı için 1 ETH = 50.000 KUE (1 KUE = 0,00002 ETH)
  • – Toplamda en az gerekli miktar: 4.000 ETH, toplanılacak maksimum miktar: 28.980 ETH
  • – Halka arz zaman dilimi: 19 Ekim – 16 Kasım
  • – Minimum yatırma miktarı: 0,1 ETH, maksimum yatırma limiti: Yok.
  • – Satılmamış tokenler yakılacak

Kuende’nin bir parçası olmak yani yaşanan en popüler, yenilikçi ve avantajlı halka arza dair bilgi almak istiyorsanız web sitesini ziyaret etmenizi öneririz!

Kuende

Ürün

Resmi ToplulukTürk Topluluğu  – Canlı Destek

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin