BtcTurk
BtcTurk

Türkiye Futbol Federasyonu ile BtcTurk arasında sponsorluk anlaşması imzalanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en büyük kripto para alım satım platformlarından BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma uyarınca BtcTurk, Kadın ve Erkek A Milli Futbol Takımları’nın sponsorluğunu üstlenecek.

BtcTurk ile TFF güçlerini birleştiriyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre BtcTurk ile TFF, Milli Takımlar için güçlerini birleştiriyor. Açıklama şöyle:

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü bitcoin ve kripto para alım satım platformu BtcTurk ile futbolumuzun en üst seviyesi olan Milli Takımlar için güçlerini birleştiriyor. TFF ile BtcTurk arasında imzalanacak iş birliği ile BtcTurk Kadın ve Erkek A Milli Takımlarının sponsorluğunu üstlenecek.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası’nın yanı sıra Milli Takım sporcularının da katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni, Riva’da 20 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

İMZA TÖRENİ PROGRAM

  • Tarih:  20 Ağustos 2020, Perşembe
  • Saat:   11.00 – 12.00
  • Yer:     TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Riva, Beykoz/İstanbul

Gelişmeler aktarıldıkça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin