Prof. Dr. Topaloğlu kripto konusunda uyardı:
Prof. Dr. Topaloğlu kripto konusunda uyardı: "Gözü kapalı girmeyin!"

Türk profesörden kripto paralar konusunda önemli uyarı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – HaberTürk’ün haberine göre, kripto para ve Blockchain teknolojisi üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan avukat Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu, kripto para piyasasının 2 trilyon dolar hacme sahip olduğunu belirtip, “İnsanlar kripto para piyasasına gözü kapalı girmesin ama uzak da durmasın. Bu, teknolojinin sağladığı imkandır, hayatımızı kolaylaştırmaya devam edecektir” dedi.

Adana Barosu´nun düzenlediği `Kripto Paralar ve Bilişim Suçları Semineri’nde sunum yapmak için kente gelen avukat Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu, DHA´ya açıklamalarda bulundu. Son yıllarda dünyanın gündeminde olan kripto paralar hakkında konuşan Topaloğlu, insanların kripto paralardan korkmamasını fakat bilinçli ve bilgi sahibi olarak hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

“İnternetin parası!”

Gelişen teknolojiyle birlikte kripto paraların insan hayatında var olmaya devam edeceğini söyleyen Topaloğlu, “Tek bir cümleyle özetlemek gerekirse kripto para, internetin parasıdır. İster istemez bir gelişim gösterecektir. Bugün 2 trilyon dolarlık bir hacme ulaşmış durumda. Dünyadaki tüm paranın yaklaşık yüzde 10´un olduğu bir sistemden bahsediyoruz. Tabi bu alanın düzenlemeye alınması şart. Biliyorsunuz Türkiye´de buna yönelik çalışmalar var” diye konuştu.

“Hayatımızda var olmaya devam edecek”

Kripto paraların basit şekilde ulaşılabiliyor ve çok dalgalı yapıya sahip olması nedeniyle insanların hemen hücum etmeden sakin davranması gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Topaloğlu, birçok ülkenin yavaş yavaş bu teknolojiyi kabul etmeye başladığını söyledi. Son 3-4 yılda kripto para piyasasının gelişiminin vazgeçilmez hale geleceğine dikkat çeken Topaloğlu, “Hayatımızda var olmaya devam edecek. İnsanlar, kripto para piyasasına gözü kapalı girmesin ama uzak da durmasın. Bu, teknolojinin sağladığı bir imkandır. Hayatımızı kolaylaştırmaya devam edecektir. Dünya değişiyor. Kripto para, Ukrayna-Rusya savaşının ardından SWIFT sisteminden başka bir dünya, finans sistemi gelişmesinde hayati bir rol oynayabilir” dedi.

HaberTürk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin