Güncel Shiba Inu analizi
Güncel Shiba Inu analizi

Türk kripto borsası Shiba Inu’yu listelediğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yerli kripto para borsası Bitexen, Sun (SUN), Celo (CELO), JUST (JST), Smooth Love Potion (SLP) ve Moonbeam (GLMR) ile birlikte Shiba Inu (SHIB) tokeninin de listelendiğini duyurdu. Shiba Inu’nun Bitfinex’de listelenmesi, Shiba Inu (SHIB) tokeni sahiplerinin sayısında artışa yol açarak 1,155 573’luk yeni bir rekora neden oldu. Yazı yazılırken, Shiba Inu token başına 0.00002152 dolardan işlem görüyor.

SHIB artık en büyük 15. kripto para

CoinMarketCap’ın verilerine göre, 11.817.569.140 dolarlık mevcut piyasa değeri, SHIB’yi küresel olarak 15. en büyük kripto para birimi yapıyor.

Köpek tabanlı token artık Robinhood hariç Binance, Kraken, Crypto.com, Bitmart dahil neredeyse tüm büyük merkezi borsalarda listeleniyor. Ancak, SHIB sahipleri Robinhood listelemesi konusunda takıntılı.

https://twitter.com/bitexencom/status/1488473986459750406

Robinhood Shiba Inu’yu ne zaman listeleyecek?

27 Ocak’ta düzenlenen Soru-Cevap oturumunda, Shiba Inu topluluğu üyelerinden biri tarafından Robinhood CEO’su Vlad Tenev’e bu soru soruldu. Ancak CEO, soruya net bir cevap vermedi. Sonuç olarak, Amerika merkezli komisyonsuz yatırım platformunun yeni kripto paraları ne zaman listelemeye başlayacağı henüz belli değil.

Bitexen nedir?

Bitexen, çevrimiçi bir dijital varlık alım satım platformudur ve Türk mühendisler tarafından geliştirilmiştir. Kripto borsası, Borsa İstanbul Ticaret Odası’na da kayıtlı. Mobil ve web’de 150’den fazla kripto para birimi ile alım satım desteği sunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin