Tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonra ETH'de sırada ne var?
Tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonra ETH'de sırada ne var?

Tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonra ETH’de sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETH, 2 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Teknik göstergeler yükseliş gösteriyor.

ETH / BTC, 0.038’de dirençle karşı karşıya.

Ethereum (ETH) 2 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı, ancak o zamandan beri düşüyor.  ETH’nin mevcut yatay alanı destek olarak doğrulaması bekleniyor. Daha sonra, önemli bir yukarı doğru hareket olasıdır.

ETH için Yeni Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi

ETH 22 Şubat’tan beri yukarı doğru hareket ediyor. Yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşma girişiminde bulundu, ancak 13 Mart’ta reddedildi.

Ancak, bir sonraki girişim başarılı oldu ve ETH, 2 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2.145 $’a ulaştı.

Şu anda, önceki ATH’yi yeniden test etme ve destek olarak doğrulama sürecinde yer alıyor. Teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. Hem RSI hem de MACD pozitif ve artıyor. Stokastik osilatör henüz yükseliş eğilimi göstermemiş olsa da, bunu yapmaya çok yakın. Bu, eğilimin yükselişe geçtiğini daha da doğruluyor.

ETH Daily movement

Dalga sayısı, ETH’nin Mart 2020’de başlayan bir yükseliş dürtüsünün uzun vadeli beş (beyaz) dalgasında olduğunu gösteriyor.

Potansiyel olarak alt dalgaları 1 ve 2’yi (turuncu) tamamladı. Eğer öyleyse, şimdi üçüncü alt dalgaya başladı. Alt dalganın iki düşük (kırmızı çizgi) altında 1.295 $’lık bir düşüş, bu belirli sayımı geçersiz kılacaktır.

Bu hareketin tepesi için potansiyel bir hedef 3.000 $ olarak verilmiştir. Bu, 1-3 dalgaları üzerinde bir fib projeksiyonu kullanılarak bulunur.

ETH Wave count

ETH / BTC

Kripto para traderı @ Trader_X0, daha yüksek zaman dilimlerinin yükselişe geçtiğini belirten bir ETH / BTC grafiğini özetledi. 0.065-0.075’e doğru yukarı doğru bir hareket bekliyor.

ETH/BTC Movement

Haftalık grafik, mevcut artışa rağmen token’ın hala 0.038 direnç alanının altında işlem gördüğünü gösteriyor. Direnç bölgesi, Şubat ayındaki hafif bir sapma dışında 2018’in sonlarından beri yerinde olduğunu gösteriyor.

Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, tweet’te belirtildiği gibi 0.085’e doğru önemli bir yukarı hareketi tetikleyebilir.

Bununla birlikte, bölge geri alınana kadar, trendin yükselişini düşünemeyiz.

ETH Weekly Movement

Günlük grafik daha yükseliş eğilimi gösteriyor.

Token 0.03 alanında sıçradı ve yukarı doğru hareket ediyor.

USD karşılığı ile benzer şekilde, teknik göstergeler yükseliş gösteriyor.

Bu nedenle, ETH / BTC’nin sonunda uzun vadeli 0.038 direncinin üzerine çıkması bekleniyor.

Daily Movement

Sonuç

Sonuç olarak, ETH / USD’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesi bekleniyor. Hareketin tepesi için potansiyel bir hedef 3.000 $’dır.

ETH / BTC yükselişin tersine dönme işaretleri gösterirken, uzun vadeli eğilim 0.038 alanı geri alınana kadar yükseliş olarak kabul edilemez.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin