Chainlink ve Bittorrent Token fiyat analizi: LINK ve BTT yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK için teknik görünüm ne anlatıyor?

Tüm zamanlar rekoru kıran yıldız altcoin yükselişine devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğaların yoğun atağıyla Chainlink fiyatı bugün 22 dolara yaklaşarak tüm zamanlar rekorunu kırdı. Ancak altcoin için bu yükseliş çok uzun sürmedi.

Altcoin cephesi hareketli: Chainlink rekor kırdı

Bugün erken saatlerde, merkezsiz oracle sağlayıcısı Chainlink’in yerel tokeni olan LINK, 21,39 ABD doları olan önceki tüm zamanların en yüksek fiyatını kırdı. Chainlink’in kripto parasını elinde tutan ve amacını savunan Link destekleyicileri gün boyunca farklı platformlardan sevinçlerini paylaştılar.

Ancak bu sevinç kısa sürdü.

Token, neredeyse anında seyrini düzeltti ve üç saat içinde 17,50 dolara düştü. Bu %20’lik bir düşüş anlamına geliyor. Ve bugün parayı en tepeden satın almış olan herkes için büyük bir kayıp…

Öte yandan, 2020’nin başlarında veya öncesinde Chainlink satın alan herkesin hala mutlu olacağı çok şey var. Kripto para, geçen yıl %1000’in üzerinde patladı ve yaygın bir ilgi gördü.

Ve son 24 saatte, Chainlink hala %17 yükselişte. Son bir haftadaki yükseliş ise %24 seviyesinde.

Düzeltmeler kripto para piyasasının doğasında var

Birkaç gün önce BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana devam ettiği vahşi gidişatı göz önünde bulundurarak, Chainlink’in fiyat düzeltmesi orantılı olarak daha küçük. Bitcoin 42.000 dolardan 30.500 dolara neredeyse %30 düştü.

Chainlink için ve diğer birçok alternatif kripto varlıkları için bu düzeltmeler normal karşılanıyor. Bitcoin ile karşılaştırıldığında, bu para birimlerinin düşük işlem hacmi, fiyatların bu kadar hızlı dalgalanmasını kolaylaştırıyor. Trader’ların aşırı heyecanı da oynaklığı artırıyor. LINK gücünü koruyor.

Pazarın büyük bir kısmının kırmızıya büründüğü bir günde sağlam kazançlarla öne çıkan LINK’in fiyatını bugün neyin artırdığı belirsiz (Örneğin, Bitcoin %8 düşerken Ethereum yaklaşık %4 geriledi).

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin