Tüm zamanlar rekoru: 2.100 doları kıran Ethereum için sırada neler var?
Tüm zamanlar rekoru: 2.100 doları kıran Ethereum için sırada neler var?

Tüm zamanlar rekoru: 2.100 doları kıran Ethereum için sırada neler var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un fiyat hareketi Mart 2021’in ikinci haftasından itibaren çok fazla yatay hareket görürken, son günlerde bir yükselişi ivmesi dikkat çekiyor. %40’a varan yükselişle ETH 2.100 doları kırdı.

Şimdi, kripto paranın yükseliş ivmesi, 2020’nin sonlarında Bitcoin’in boğa koşusunun başlamasından bu yana artıyor. O zamandan beri ETH, grafiklerde birden fazla kilit direnç seviyesini aşmayı başardı. Ethereum, mevcut ATH’sinden önce, bir fiyat düzeltmesine tabi tutulmadan önce Şubat ayında 2000 $ seviyesini geçti.

O zamandan beri, ETH kurtarma modundaydı ve Nisan’da toparlanarak bir süre önce 2.146 dolara kadar yükseldi. Söz konusu artış, 12 saatteki %7’lik artışın ardından geldi. Bununla birlikte, yazı yazılırken, piyasada bazı düzeltmeler yapılıyordu.

Koinin temellerine bir göz atmak, fiyattaki bu artışın neden belirli bir dereceye kadar beklendiğine ışık tutuyor.

Altcoin piyasası, Bitcoin’in fiyat hareketine büyük ölçüde bağlı ve altcoin lideri – ETH için – hikaye de farklı değil. CoinMetrics tarafından sağlanan veriler, geçtiğimiz ay boyunca BTC-ETH korelasyonunun yükselişte olduğunu gösterdi. Yazı yazıldığı sırada bu 0,752’ye yükselmişti.

Mart ayının son birkaç günü, Bitcoin ticaretinin listelerde kuzeye gittiğini gördü ve bu durum, Nisan ayının başında bile geçerliydi. Bu yükseliş ivmesi, Ethereum piyasasına iyi bir şekilde yansıdı ve ayın başında fiyatın 2 bin dolar seviyesini geçmesini sağladı.

İlginç bir şekilde, Nisan ayının başındaki fiyat artışı, şu anda kârda olan ETH adreslerinin sayısı açısından tüm zamanların en yüksek seviyesine yol açtı. Glassnode’un verilerine göre, 2 Nisan’da 54 milyondan fazla adres karlıydı. Piyasa, ETH’nin uzun vadeli beklentileri konusunda ikna olduğundan ve fiyatın yükselmeye devam etmesini beklediğinden, bu kripto para için olumlu bir işarettir.

Buna ek olarak, ETH 2.0 Para Yatırma Sözleşmesindeki toplam değer, ETH 2.0’ın stake etme platformuna nasıl büyük bir güven duyulduğuna işaret eden bir gelişme olan 7,199,968,879,64 $ ‘lık başka bir yüksek seviye kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin