Tüm varlıklar düşerken o altcoin ATH’ye çok yaklaştı!

Tüm varlıklar düşerken o altcoin ATH’ye çok yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında 1 haftadır yaşanan süreç yatırımcıyı fazlasıyla bezdirdi. Bitcoin ve diğer varlıklarda yaşanan çöküş, topluluk içinde fazlasıyla yankı buldu. Bu süreç içinde BTC 40K altına sarktı. Düşüş yaz döneminden bu yana en dip seviyelere denk geliyordu. Ancak bir altcoin düşüşlere aldırış etmedi.

Bitcoin düştüğünde genellikle diğer para birimleri de geri çekilme yaşar. Hatta geri çekilmeler BTC’ye göre daha çok olur. Ancak 2021 yılından bu yana roller biraz değişti. Bitcoin her varlık için etki gösteremiyor. Bu da alternatif varlıkların yükselmesine yardımcı oluyor.

Bir altcoin Aralık ayından bu yana ciddi bir yükselişe imza attı. 2021 yılının son ayından bu yana Fantom, yüzde 180 arttı. Yükselişle beraber daha önce gördüğü ATH’ye fazlasıyla yaklaştı. Ancak satışların birikmesi varlığı 2,42 dolara gönderebilir.

Altcoin, rakiplerinden ayrıştı

Altcoin, rakiplerinden ayrıştı

Fantom, en son piyasa gerilemesinden kurtulduktan sonra piyasadaki çoğu kripto para biriminden daha iyi performans göstermeye devam ediyor. Yine de FTM, kayda değer bir geri çekilmeyi ateşleyebilecek satışları görebilir. Altcoin, daha yüksek seviyelere doğru ilerlemeden önce kısa bir düzeltme yapmak zorunda kalabilir.

Altcoin, Ekim 2021’in sonlarında başlayan piyasa genelindeki düzeltmeden kurtulmayı başaran birkaç kripto paradan biri oldu. Bitcoin ve Ethereum önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin %30 altında kalırken, Fantom fiyat keşif moduna yaklaşıyor. Piyasa değerine göre 26. en büyük kripto para birimi Aralık başında 1,14 dolarla dibe vurdu. O zamandan beri yaklaşık %180 arttı. 

Mevcut fiyat seviyelerinde kâr elde etmedeki artış, karamsar görünümün doğrulanmasına yardımcı olabilir. Bu koşullar altında, Fantom %50 veya %38.2 Fibonacci düzelme seviyelerine doğru bir dalış yapabilir. Bu kilit destek alanları sırasıyla 2,42 dolar ve 2,12 dolar.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin