Sonra tekrar, ölü kedi sıçraması olabilir!
Sonra tekrar, ölü kedi sıçraması olabilir!

Tüm bunlar ölü kedi sıçraması mı? Fiyat artışları kalıcı değil mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Salı günü, satış baskısının neredeyse durma noktasına gelmesinden sonra, kripto ile ilgili haber döngüsünde gözüken bir değişimin ardından, Bitcoin ve altcoin kardeşleri beklenmedik bir şekilde olumlu bir fiyat akışına maruz kaldılar. Ve satın alma eyleminin bir gününden sonra, tüm kripto varlıklarının toplam değeri, Pazar günü görülen 115 milyar dolarlık düşük seviyesinden %20 daha yüksek olan 140 milyar dolara yükseldi. Bu akıllara fiyat artışlarınn ölü kedi sıçraması olup olmadığını getiriyor.

Bitcoin fiyatının en son geri tepmesi

Bitcoin fiyatı, %40 oranında düşüşle 6.000 dolar seviyesinden 3.500 dolar seviyesine düşmüştü. Kriptonun en son geri tepmesi BTC’yi 3.800 dolardan günlük 4.375 dolara %11 oranında artışla ulaştırması oldu. Lider kripto paranın son 15 gün içindeki fiyat harekleri karışık olması nedeniyle yatırımcılar ve uzmanlar kripto para piyasasının daha sonra nereye yönelebileceğini merak ediyor.

Analistler: 3.500 dolara dikkat ediniz!

EToro‘nun şirket içi kripto uzmanı/analisti Mati Greenspan gibi, FX Pro Insights’taki piyasa analisti Alexander Kuptsikevich, bir ilgi alanı olan 3.500 doları ele alıyor. Analist konuya yönelik şunları söylüyor:

3.500 dolara yakın piyasa davranışına dikkat etmekte fayda var. Bu, Eylül 2017’de ciddi bir artış gösteren bir alan. Bu nedenle teknik analiz, bu seviyelerin yakınındaki fiyat dinamiklerini takip etmemizi gerektiriyor.

Daha önce de bildirdiğimiz üzere bu iddia, analistlerin gözünde giderek artan bir destek hattı haline geldi. Pazartesi günü, analist Nick Cawley de benzer bir bakış açısı sundu ve “harekete geçmek için gereken haber” eksikliğini hesaba katarak, satış tarafındaki hacim devam etse bile, 3.500 dolar ile 3.700 dolar arasında bir düşüş olacağını söyledi.

Elizabeth Schulze: ‘’Bitcoin’in hayatta kalması, birkaç şeye bağlı.”

Bitcoin fiyatı neden yükseliyor?

ICO platformu CoinList’in başkanlığını yapan Andy, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bugünkü yükseliş, geçen hafta meydana gelen büyük düşüşlere aşırı tepki göstermiş olabilecek insanların hamlesinin bir sonucu. Daha sonra görülen düşük likidite seviyeleri nedeniyle, siparişleri hızlandıran boğa balinaları “bir çığ” oluşturabilir.

BKCM’den Brian Kelly de BTC’nin toparlanmasına değindi. Şu anda Brian Kelly, Bitcoin Cash hash savaşlarının çoğunlukla bittiğini ve piyasadan satıcıların çekildiğini belirtiyor.

Sonra tekrar, ölü kedi sıçraması olabilir!

Yine de, herkes en kötünün bittiğine inanmıyor. Online Blockchain’in CEO’su Clem Chambers, “bu sabahki hareketin ölü kedi sıçraması” olduğunu belirterek, Salı’nın güçlü hamlesini hesaba katarak BTC’nin daha da düşmesini beklediğini söylüyor. Chambers, Bitcoin başına 2.000 dolarlık seviyelerin olasılık olduğunu iddia ediyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin