Tüm Bitcoin’ler 2020’ye kadar çıkarılacak ve gördüğümüz bu ayı piyasası sonuncu piyasa!
Tüm Bitcoin’ler 2020’ye kadar çıkarılacak ve gördüğümüz bu ayı piyasası sonuncu piyasa!

Tüm Bitcoin’lerin yüzde 87,5’i 2020’ye kadar çıkarılacak: Bu ayı piyasası sonuncu olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistlere göre, tüm Bitcoin’ler’in %87,5’i 2020’ye kadar çıkarılacak ve gördüğümüz bu ayı piyasası sonuncu piyasa olacak. Bitcoin için blok ödülü, bu yazının yayınlanmasından itibaren yaklaşık iki yıl içinde yarıya inecek. Ödülün bir sonraki yarısı için tahmini süre yaklaşık 732 gün, ancak birkaç neden bu süreyi etkiliyor.

Bitcoin fiyatı yatırımcılara fırsatlar sunuyor

Şu anki ayı piyasası, yatırımcıların geçtiğimiz haftadan bu yana düşük seviyelerde yer aldığı için, Bitcoin satın almaları ve bulundurmaları için fırsatlar sunuyor. Genel bir düşüş eğilimi satışlar ve FUD tarafından rahatsız edildi. Piyasa duyarlılığı da CFTC ve ABD Adalet Bakanlığı’nın hileli uygulamalar için kripto para piyasalarına ilişkin bir soruşturmanın varlığını ilan etmesinden sonra düştü.

Fiyatlar şu anda düşük olmasına rağmen, başarılı bir Consensus konferansı sonrası kurumsal yatırımcıların piyasaya ilgisi yüksek. Bir kripto para ticaret masası başlatmayı düşünen Goldman Sachs ve JPMorgan’ın kripto para birimine odaklanması kripto para piyasasını olumlu yönde etkiliyor.

Şu anki ayı piyasası sonuncu olabilir

Geçtiğimiz ay 17 milyonuncu kripto para çıkarıldığı için, piyasaya inen Bitcoin miktarının sınırlı olduğu bir gerçek. Dijital varlıklar dijital bolluğa doğru yönelirken, Satoshi’nin Blockchain’i gerçek dünya paralelliklerine sahip gerçek dijital kıtlığı mümkün kılar. 21 milyonuncu kripto para yaklaşık 2140 civarında çıkarılmış olacak. Yeni kripto paralar için gerekli olan zaman, elektrik ve bilgi işlem gücü sürekli olarak artıyor.

Blok ödülü her 210.000 blokta yarı yarıya azaldıkça, sürekli olarak yeni Bitcoin tokenleri oluşturmanın hızını düşürüyor. ETA, 28 Mayıs 2020’deki yeni dönüm noktası, mevcut 12,5 tokenin ödülünü 6,25 tokene indirecek. Blok ödülünün yarıya çıkmasından önce çıkarılan toplam paralar, 21 milyon Bitcoin tokeninin %87,5’ini oluşturan 18.375.000 olacak. Bu, daha sonra yeni Bitcoin’in devreye girme hızını katlanarak azaltır ve arzın azalması nedeniyle kripto paraya olan talebi artırır. Analistler, bu ayı piyasasının 2020’den önceki sonuncu piyasa olacağını tahmin ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

                                                                                                                                             Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin