Tüm baskılara rağmen Bitcoin madencileri satış yapmıyor

Tüm baskılara rağmen Bitcoin madencileri satış yapmıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç yılda ABD hükümeti kanun yaptırımı amacıyla büyük miktarlarda BTC biriktirdi. ABD hükümeti tarafından tutulduğu sьre boyunca зoğunlukla atıl durumda kaldı. Ancak Glassnode tarafından sağlanan yeni verilere göre bu BTC artık hareketlenmeye başladı.

Hareket halindeki Bitcoin miktarının yaklaşık 40 bin BTC olduğu tahmin ediliyor. Bahsi geçen hacmin 9.861 BTC’si Silk Road korsanından ele geçirildi. Bu varlıkların borsaya aktarıldığı bildirildi. Tüm bu gelişmelere rağmen Bitcoin madencileri ilginç bir pozisyon alıyor.

ABD hükümetinin bu davranışı, kripto topluluğunun birçok üyesinin bunun Bitcoin için ne anlama gelebileceği konusunda spekülasyon yapmasına yol açtı.

Bitcoin madencileri, varlıkları elinde tutuyor

CryptoQuant’tan elde edilen veriler, Bitcoin madencilerinin her şeyden önce fiyatı ve son günlerdeki tüm korku, belirsizlik ve şüpheyi (FUD) umursamayabileceğini gösteriyor.

CryptoQuant’ın Madencilerin Pozisyon Endeksi’ne (MPI) göre, toplam madenci BTC çıkışları ile aynı değerin 365 günlük hareketli ortalaması arasındaki oran, Bitcoin madencileri varlıklarını harici adreslere, genellikle değiş tokuşlara göndermiyor.

Bitcoin madencileri, blockchain altyapısının güvenliği için kritik öneme sahiptir. Ağdaki işlemlerin doğrulanmasına katılımlarından dolayı ödüllendirilirler. Çoğu madenci, operasyonel giderleri karşılamak için BTC ödüllerini tasfiye eder.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin