featured

TRX, yatırımcıların kârlı bir hamle yapabilmeleri için fırsat sunuyor! Giriş için doğru seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan TRX, birkaç gün boyunca 20/50 EMA seviyelerinin üzerindeki pozisyonu korumayı başardı. Daha sonra, boğalar %38,2 Fibonacci seviyesinin yakınında destek buldu. 0,069 dolar seviyesinden gerçekleşen düşüş, TRON’u 20 EMA seviyesine doğru çekme yönündeki çabaları yeniden ateşledi.

Ayrıca, üç haftalık trend çizgisi desteği sağlam dururken, boğalar önümüzdeki seanslarda bir kırılmayı hedefleyebilir.

20 EMA seviyesinden gelen bir toparlanma, 0,07 dolarlık bölgeden olası bir geri dönüş öncesinde kısa vadeli bir toparlanmaya işaret edebilir. Bu yazının yazıldığı sırada 0,06709 dolar civarında işlem gören TRX, son 24 saatte %0,55 oranında değer kaybetti.

TRX 4 saatlik fiyat grafiği analizi

Altcoin, 15 Haziran tarihinde yıllık en düşük seviyesine geriledikten sonra kademeli iyileşmeler yaşadı. Uzun vadeli destek noktasından gerçekleşen toparlanma hareketi ile üç haftadan fazla süren trend çizgisi desteği önemini korudu.

TRX grafik

Alıcılar, özellikle fiyat hareketinin 20/50 EMA seviyelerinin üzerine çıkmasıyla, kısa vadeli avantajlarını kullandı. Sonuç olarak TRX, dört saatlik zaman diliminde yükseliş flama yapısı oluşturdu.

Devam eden bir yükseliş momentumu, altcoin’in mevcut modelin üzerinde kırılmasına yardımcı olabilir. Bu durumda 200 EMA, satın alma çabalarını 0,07 dolarlık bölgenin yakınından sınırlayabilir. Yatırımcılar, bu bölgede gerçekleşebilecek bir geri çekilme hareketine hazırlıklı olmalıdır.

Yükselişin geçersiz kılınması durumunda TRX, 0,065 dolar bölgesinin yakınındaki %61,8 Fibonacci desteğine kadar bir düşüş yaşayabilir. Yatırımcılar, herhangi bir işlem yapmadan önce makroekonomik etkileri de geniş bir perspektiften değerlendirmelidir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinden sert bir dönüş gördü. Bu sırada orta hatta yaklaşırken düşen bir kama şekli oluşturdu. 50 endeksinden herhangi bir geri dönüş, bir kopuşa neden olabilir ve alıcıların bir ralliyi ilerletmesine yardımcı olabilir.

OBV, fiyat hareketinin düşük dip seviyelerine rağmen acil desteğini sürdürdü. Böylece hafif bir yükselişe işaret ediyor. Son olarak MACD çizgileri, yukarıyı işaret edebilmek için hâlâ olumlu bir fiyat hareketine ihtiyaç duyuyor.

Sonuç olarak

%38,2 desteğine yakın mevcut kurulum göz önüne alındığında, TRX düşüş bölgesine geri dönmeden önce hafif bir yükseliş yaşayabilir.

Son olarak yatırımcılar, kârlı bir hamle yapmak için piyasa lideri olan Bitcoin’in hareketini ve daha geniş piyasa üzerindeki etkisini dikkate almalıdır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin