featured

TRX token’ı biriktirmenin tam zamanı olabilir! TRON, yatırımcılara iyi bir fırsat sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, toparlanma hareketlerine başladı. Bununla birlikte altcoin’ler de değer kazanmaya başladı. TRX, henüz net bir kırılma yapmış değil. Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin, 31,500 dolar civarında işlem görüyor ve destek noktası da 31,100 dolarda bulunuyor.

Bitcoin Hakimiyeti metriği, son üç gün içinde %46,3’ten %46,9’a yükseldi. TRON, geçtiğimiz hafta bir aralıkta işlem görüyordu. Bu aralık, yatırımcılara kendilerini long veya spot olarak konumlandırma fırsatları sundu. Yani şu anda en düşük aralıkta TRX token’ı biriktirilebilir.

TRX 1 saatlik fiyat grafiği analizi

0,07 dolarlık alan bir talep bölgesi olarak vurgulandı. İki hafta önce bu bölge boğalar tarafından savunuldu. Ardından 0,088 dolar seviyesine bir ralli yaşandı. Ancak boğalar kazançlarını sürdüremediler.

TRON altcoin

Aynı zamanda, satış baskısı fiyatları 0,079 doların altına itemedi ve 0,0791 ile 0,0857 dolar arasında bir aralık oluşturuldu. Yatırımcılar, yüksek aralıkları kısaltmaya ve düşük aralıkları uzatmaya çalışabilirler.

TRX için teknik göstergeler

RSI, momentumun zayıf bir şekilde yükseliş olduğunu belirtmek için bu yazının yazıldığı sırada 55 endeksinde işlem görüyor. Bununla birlikte, RSI, trendin ne boğalar ne de ayılar lehine olmadığını göstermek için 35 ile 65 arasında dalgalanıyor.

TRX altcoin grafik

Müthiş Osilatör de son birkaç saatlik ticarette sıfır çizgisinin üzerindeydi. Bununla birlikte, geçen hafta içinde, momentumun değişmeye devam ettiğini gösteremeyecek kadar sıfır çizgisinin üstünde ve altında salınım yaptı.

Ayrıca OBV, geçtiğimiz hafta boyunca henüz her iki yönde de kırılmadığı için inişler ve çıkışlar oluşturdu.

Sonuç olarak

Göstergeler fiyat hareketiyle anlaştı ve daha kısa zaman dilimlerinde henüz bir trend mevcut değil. Bu nedenle, düşük aralık ve yüksek aralıkların yönlü ticaret fırsatları sunması muhtemeldir.

OBV’deki bir kırılma, muhtemelen fiyat tablosundaki bir kırılmadan önce gelir. Bu yüzden yatırımcılar OBV değerini takip edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin