justin ve vitalik
TRX ve ETH çatışması: Justin ve Vitalik yeniden birbirine girdi

TRX ve ETH çatışması: Justin ve Vitalik yeniden birbirine girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron güçlenmeye devam ederken Ethereum ise eski popülaritesini kaybediyor. Justin ve Vitalik ‘in rekabeti ise her geçen gün artarak devam ediyor. Her iki kripto dehası yine Twitter’da karşı karşıya geldi ve kendi coinlerini savunurken diğerini yerden yere vurdu.

Justin Vitalik ile yine dalga geçiyor ve günde 2 milyon işleme yaklaşmasına dem vuruyor

Her şey Justin’in Vitalik’in yaptığı bir röportajda “kripto paralardaki bir sonraki dalganın bir “hype”a dayanmayacağını” söylemesi üzerine dalga geçmesiyle başladı. Justin, Ethereum’un 2017’nin liderlerinden olmasının tamamen “hype”a dayalı olduğunu söyledi. Ayrıca bir sonraki boğa rallisinin Tron önderliğinde olacağını savundu.

Justin’in twitine cevap veren Vitalik Buterin, birisi twitlerine menkul değer sembolü olan dolar işareti koyuyorsa basit bir yolla kendine müşteri toplamaya çalışıyordur ve dinlemeye değer değildir.

Daha sonra Justin Sun Vitalik’e şöyle cevap verdi:

ETH’nin günde 2 milyon Tx’e ulaştıktan sonra dolar işareti hakkında konuşabiliriz ki bunun gerçekleşebileceğini sanmıyorum.

Justin ve Vitalik daha öncede Twitter’da atışmıştı

Öte yandan Justin ve Vitalik Twitter üzerinden ilk defa atışmıyorlar. Birkaç ay önce, Dapps’deki üstünlük konusunda benzer bir atışma daha yaşanmıştı. Ethereum giderek artan sorunlarla mücadele etse de, Tron büyük bir hızla ilerliyor.

Birkaç hafta önce, Justin Sun Tron’un daha da güçlendiğine dair bir twit atmıştı. Yeni bir rekor kırılarak günde 1.841.055 işlem kaydı gören TRON 2 milyon dolarlık işleme oldukça yaklaştı. Sun’ın twit’ine göre, Tron’un günde 2 milyon dolarlık işlemlerini ölçeklendirmesi sadece kendi başına yeni bir dönüm noktası oluşturacak.

Tron, pozitif anlamda puanlar toplarken Ethereum ise bir kadar değer kaybediyor. EtherScan’daki mevcut verilere göre, Ethereum üzerindeki toplam askıda kalan işlemler, 90 bin işaretini geçti. Bu durum yoğunluğun oldukça arttığını gösteriyor.

Dapps savaşında bile, Ethereum’un EOS ve Tron’a kıyasla zayıf düşmüş olduğu görünüyor. Bir Twitter kullanıcısının aşağıda gördüğünüz twitine göre, Ethereum’un en iyi üç uygulamasının daha az sayıda kullanıcısı bulunuyor ve aynı zamanda çok daha az günlük işlem hacmine sahip.

https://twitter.com/kerooke/status/1067248110194151424

Ethereum açıkça mücadele ediyor ve acil çözüme ihtiyaçları var gibi gözüküyor. Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorunlarını çözememesi durumunda, Vitalik’in itibarını kurtarma çabaları kısa zamanda işe yaramayabilir.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin