featured

TRX, performansı ile göz doldurdu! %45’lik rallinin ardından yatırımcıları ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan TRX, yaşadığı düşüşün ardından temellerini geri kazandı. Ancak, yatırımcıların endişeleri henüz bitmiş değil.

TRX, Nisan 2021’de tüm zamanların en yüksek değeri olan 0,18 dolara ulaştığından bu yana düşüyor. Aşağı yönlü hareket, 15 Haziran 2022’de altcoin’in fiyatını 0,046 dolara kadar düşürdü.

Düşüş ve ardından gelen sıçrama, 826 gündür yürürlükte olan destek noktasını doğruladı. Fiyat bu çizginin üzerinde işlem gördüğü sürece, yükseliş yapısı bozulmadan kalacaktır.

Haftalık RSI, 50 endeksinde bulunan direnç noktasını doğrulama sürecinde. Bunu yapmakta başarılı olup olmaması durumunda trend kesin olarak belirlenecektir.

Bu seviyeden yaşanabilecek herhangi bir arıza, aşağı yönlü hareketin hızlanmasına neden olacaktır.

TRX grafik

Düşüşü daima toparlanma takip eder

Günlük grafik, fiyatın yılın başından beri yükselen bir paralel kanal içinde işlem gördüğünü gösteriyor.

Sonunda 13 Haziran’da bu kanaldan ayrılmasından sonra, bir sonraki hafta bu seviyeler direnç olarak doğrulandı.

Daha sonra altcoin, 27 Haziran’da kanalın destek hattını geri almayı başardı. Şu anda ise 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesinde 0,069 dolar civarında işlem görüyor.

Haftalık grafiğe benzer şekilde, RSI şu anda 50 endeksini direnç olarak onaylarken, aynı zamanda azalan bir trend çizgisini takip ediyor. Bu nedenle eğer başarılı olursa, önemli bir yukarı yönlü hareketin katalizörü olabilir.

İki saatlik grafik, TRX’in yükselen bir paralel kanalın direnç çizgisinde işlem gördüğünü gösterdiğinden yükseliş görünümü ile uyumludur. Kanalın direnci, daha önce ana hatları çizilen Fib geri çekilme direnç seviyesi ile çakıştığından, bu seviyelerin kırılıp kırılmaması ile kısa vadeli hareketin yönlü belirlenecektir.

TRX/BTC

Kripto para yatırımcısı ve analisti @CryptoShadowOff, fiyatın sonunda çok uzun vadeli yatay bir direnç alanından çıktığını belirterek bir TRX grafiğini tweetledi.

Uzun vadeli TRX/BTC grafiği iki ana nedenden dolayı yükselişte.

İlk olarak, fiyat daha önce Mayıs 2018’den beri mevcut olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. İkinci olarak, Eylül 2018’den beri geçerli olan 300 satoshi yatay alanını geri aldı.

Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki en yakın direnç alanı 460 satoshi olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin