Tron (TRX) token

TRX fiyatı, Tron kurucusunun emekli olacağını açıklamasının ardından bir saatte büyük değer kaybetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron’un kurucusu Justin Sun, TRX’in artık tamamen merkeziyetsiz olduğunu iddia ederek altcoin kuruluşundan emekli olduğunu duyurdu. Justin Sun’ın vakıftaki aktif bir rolden ayrıldığı haberlerine yanıt olarak TRX fiyatı düşüyor ve düşüş eğilimi gitgide artıyor. Tron Vakfı da 25 Temmuz 2022’de feshedilecek.

Justin Sun, Grenada’nın Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) büyükelçisi oldu

Tron vakfının kurucusu bugün erken saatlerde kurumdaki aktif rolünden ayrıldığını açıkladı. Justin Sun şimdi Karayip adasında bir ülke olan Grenada’nın DTÖ büyükelçisi. Tron Vakfı, Justin Sun’ın sözleriyle yeni bir blog yazısı yayınladı ve altcoinin şimdi nasıl merkeziyetsiz hale geldiğini ve üç orijinal düğümün ağdan nasıl çekildiğini açıkladı. Blogda şunlar yazıyor:

“Bu, TRON’un yeni bir merkeziyetsiz çağa girişini işaret ediyor. Şahsen, TRON protokol topluluğunun sıradan bir üyesi olarak, TRX’in ve onun merkezi olmayan topluluğunun gelişimini desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceğim.”

Tron'un kurucusu Justin Sun
Justin Sun

Grenada’nın dışişleri bakanlığı, Tron’un kurucusu Justin Sun’ı Dünya Ticaret Örgütü’ndeki büyükelçisi olarak atadı. Karayipler’de bir ülke olan Grenada, Karayipler Topluluğu (CARICOM), CARICOM Tek Pazar ve Ekonomisi (CSME) ve Doğu Karayip Devletleri Örgütü (OECS) gibi birkaç önemli kuruluşun üyesidir.

Justin Sun büyükelçilik görevi ile ilgili, “Grenada’nın DTÖ büyükelçisi olarak hizmet etmek gerçekten bir onurdur. Grenada’yı temsil etme ve küresel ticareti çeşitli şekillerde, özellikle uluslararası alanda sağlam bir dijital ekonominin geliştirilmesini canlandırmak için DTÖ liderliğiyle çalışma fırsatını dört gözle bekliyorum.” dedi.

Tron fiyatı, duyurudan sonra %7 değer kaybetti

Duyurudan bu yana, TRX fiyatı düştü. Justin Sun, TRX’İn lansmanından bu yana kurucusu ve pazarlama kampanyalarının başında yer aldığından, yatırımcılar altcoinin fiyatı konusunda düşüş bekliyor. Sun, TRX sahiplerinin belirsizlikten doğan şüphelerine değinerek desteğinin her zaman toplulukla birlikte olduğunu açıkladı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin