Eski Goldman Sachs başkanı Gary Cohn, Spring Labs'a katılıyor
Eski Goldman Sachs başkanı Gary Cohn, Spring Labs'a katılıyor

Trump’ın eski danışmanı Gary Cohn, bir Blockchain startup’ına danışman oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Goldman Sachs başkanı ve eski Trump ekonomi danışmanı Gary Cohn, Blockchain odaklı çözümler üreten bir startup olan Spring Labs’e danışman oldu.

Eski Goldman Sachs başkanı Gary Cohn, Spring Labs’a katılıyor

Gary Cohn, Spring Labs’a bir danışman olarak katılacak ve bu girişimde ABD’li kredi şirketi TransUnion’un eski genel müdürü olan Bobby Mehta ve Coinbase‘de hukuk müşaviri olan Brian Brooks’da yer alıyor. Cohn, Blockchain startup’ı Spring Labs’ın çok etkileyici yönetim kuruluna katılacak en büyük politikacı.

Los Angeles ve Chicago’da ofisleri bulunan Spring Labs, bankalar arasındaki kredi verilerini paylaşmak için Blockchain teknolojisini kullanıyor. Blockchain teknolojisini kullanarak kredi ve kimlik bilgilerini daha verimli bir şekilde değiştirmenin yollarını geliştiriyor. Cohn, basın açıklamasında şunları söyledi:

Ben yıllardır Blockchain teknolojisine çok fazla ilgi duyuyordum ve Spring Labs, finansal hizmetler sektörü için önemli etkileri olabilecek bir ağ geliştiriyor. Bu önemli iş ve ağın geliştirilmesinde Spring Labs ekibine aktif olarak destek vermekten heyecan duyuyorum.

Gary Cohn: “Bitcoin gibi bireysel kripto paraların savunucusu değilim.”

Cohn, bu fırsattan dolayı heyecan duyduğunu, ancak “Bitcoin gibi bireysel kripto paraların savunucu olmadığını” açıklıyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Hepimiz varolan para birimi dünyasındaki tüm verimsizlikleri biliyoruz ve Blockchain açıkça bir noktada onları ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

Cohn, şirketin teknolojisinin benimsemesine yardımcı olmak için finansal hizmet alanındaki deneyimini kullanacağını da sözlerine ekliyor. Cohn, 2017’den 2018’e kadar ABD Başkanı Donald Trump’ın baş ekonomik danışmanıydı ve Kongre tarafından oylanan ve 2017’de Başkan Trump tarafından imzalanan GOP vergi reform paketini hazırladı. Alüminyum ve çelik tarifelerini uygulamaya yönelik planlar konusunda bir anlaşmazlık sonrasında görevinden istifa etti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin