trueusd-avalanche
TrueUSD Avalanche blockchain'de piyasaya sürülecek

TrueUSD Avalanche blockchain’de piyasaya sürülecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TrueUSD, Avalanche blockchain’de piyasaya sürülen ilk ABD doları destekli stabilcoin olacak.

Beklenti, 2021’in ilk çeyreği için planlanan entegrasyonun, ödemelerde ve DeFi uygulamalarında stabilcoin kullanım durumlarının iyileştirilmesine yol açarak işlemlerin hızını artırması ve maliyetin düşürülmesi yönünde

Ava Labs başkanı John Wu, “ABD doları likiditesi, gelişen DeFi ekosistemleri için hayati önem taşıyor ve en güvenilir ve yaygın olarak kullanılan stabilcoinlerden birini Avalanche’a getirmekten heyecan duyuyoruz,” diyor.

Piyasa değeri açısından en büyük beş itibari para destekli stabil coin’den biri olan TrueUSD, TrustToken tarafından geliştirilen bir dizi stablecoin’den biri.

Firma ayrıca sterlin, Hong Kong doları, Kanada doları ve Avustralya doları ile desteklenen kripto para birimleri de sunuyor. Toplu olarak, bu para birimleri 100’den fazla borsa ve OTC masasında işlem görüyor.

Avalanche, DeFi uygulamalarını ve kurumsal blok zincir çözümlerini barındırmada uzmanlaşmış ve ölçeklenebilirliğini ve birlikte çalışabilirliğini vurgulayan açık kaynaklı bir platform.

TrustToken, Avalanche’de TrueUSD’yi başlatırken, kullanıcıları yüksek frekanslı ticaret gibi faaliyetler için düşük gecikme süreleri umduğunu söyledi.

Avalanche’de daha fazla stabilcoin piyasaya sürülmesine ilişkin yorum yapan Ava Labs başkanı John Wu, firmanın “Avalanche’de yerel olarak piyasaya sürülmek üzere piyasa değerine göre diğer ilk beş USD stabilcoin ile son görüşmelerde” olduğunu söyledi.

The Block’a verdiği demeçte, “Avalanche’deki DeFi kullanıcılarının tüm uygulamalarda esnekliğe ve likiditeye sahip olmasını sağlamak için diğer itibari para birimlerini temsil eden ek sabit paralar ve algoritmik sabit paralar da devreye alacağız” dedi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin