TRON’un yaklaşan point of sale (PoS)’sinin 3 önemli özelliği
TRON’un yaklaşan point of sale (PoS)’sinin 3 önemli özelliği

TRON’un yaklaşan point of sale (PoS)’sinin ilginç yönleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genel TRON ağını geliştirmek birçok farklı şekilde yapılabilir. Bir point of sale (PoS) sistemi olan Poppy, önümüzdeki yıllarda dünyaya kitlesel kripto para birimi ödemeleri yapmak için TRON teknolojisini kullanacak. Uzun vadeli planı belirlenmesine rağmen, aşağıdaki üç yönüyle oldukça ilginç bir çözüm.

TRON’un yaklaşan point of sale (PoS)’sinin 3 önemli özelliği

3- Bir farklı çözüm

Kripto para birimleri dünyasına, point of sale (satış noktası çözümleri) gelmesi zor değil. Ancak ne yazık ki, çok azı piyasada kalıyor. Poppy’nin odaklanmayı planladığı şey, bu yaklaşımı değiştirmek. Çözümleri öncelikle gerçek dünyada TRON token ödemelerini destekleyecek şekilde tasarlandı. Tam entegre perakende satış deneyimi, TRON Blockchain’inin tüm potansiyelini kullanacak.

Trader’ların Poppy’ye dikkat etmelerinin başlıca nedeni, giriş engellerini azaltması. Poppy, bu yeni çözüme alışmayı çok kolaylaştıracak “müşterilere tanınabilir bir perakende deneyimi” sunacak. Yüksek işlem hacmiyle ve çevrimiçi satın alma seçeneklerini destekleyerek, bu PoS çözümü sektöre farklı bir yaklaşım getirmeyi hedefliyor.

2- Mevcut çözümlerle entegrasyon

Poppy kolayca bağımsız bir çözüm haline getirilebilmesine rağmen, proje aynı zamanda mevcut çözümlerle birlikte çalışabilirliğe odaklanıyor. Önemli ortaklıklar bu PoS sistemini yakın gelecekte tamamen yeni bir seviyeye taşıyabilir. Birden fazla PoS ve ödeme çözümünü bir araya getiren bir sistem olan Clover en büyük ortağı.

Ayrıca, Clover müşterilere sevk edilen 1 milyondan fazla üniteye sahip ve bu da Poppy’nin oldukça hızlı bir şekilde benimsenmesine yol açabilir. Özel uygulamaları Clover App Market’in bir parçası olacak. Bir ve aynı ödeme terminali üzerinden ödeme yöntemlerini kabul etmek için bir işletme olarak ekstra seçeneklere sahip olmak her zaman araştırmaya değer.

1- TronCard desteği

Belki de Poppy’nin en ilginç yönü TronCard ile nasıl uyumlu olacağı. TRON topluluk üyeleri için bu çözüm, TRX ve TRON ağının üstünden verilen tokenler aracılığıyla işlemleri kolaylaştıran bir kredi kartıdır. Bu, kripto para biriminin bugüne kadar bir ödeme yöntemi olarak genel olarak benimsenmesini hızlandıracak bir araç olacak.

Poppy, TRX ekosistemini bir bütün olarak daha da güçlendiren TronCard işlemlerini destekleyecek. Bu, yıllar boyunca TRX ödemelerini bir çok tüketiciye ve perakendeciye getirebilecek oldukça büyük bir gelişme. TronCard projesi ayrıca bir P2P servisi ve P2P transferleri için halka açık adres referansı olarak da hizmet verecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin