TRON
Kripto paralar aşağı giderken Tron piyasadan ayrışan hareketlere sahip

TRON’un kurucusu: “TRON yakında bir gizlilik parası olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun’a göre, TRON (TRX) yakında eşler arası kripto para birimi Zcash’e güç veren aynı gizlilik özelliklerini benimseyebilir.

TRON’un kurucusu: ““Bence gizlilik ağ için de önemli.”

Bad Crypto Podcast’in yeni bir röportajında Sun, gizliliğin gelecek yılın başlarında TRON ağına eklenecek önemli bir özellik olduğunu söyledi. Yükseltmeler, kullanıcıların belirli bir işlem için anonim olup olmayacağına karar vermesine izin verecek. Justin Sun konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bence gizlilik ağ için de önemli. Bu yüzden önümüzdeki sene Q1’i düşünürüm, zk-SNARK’ları ağımıza kabul edeceğiz. Yani ağımıza sıfır bilgi kanıtı (zero-knowledge proof). Tüm ağın gizliliğini nasıl geliştirebiliriz. Gelecekte, özel işlemlere ve özel bir adrese sahip olmak istiyorsanız, hiç kimsenin -adresi kullanırsanız- sizi göremeyeceğinden emin olabiliriz. İşlem izlenemez olabilir. Farklı bir çözüm sunuyoruz ve tercihinize bağlı olarak, farklı olanı seçebilirsiniz.

Yeni özellik, güncellenmiş bir yol haritasında resmen açıklanacak

Zero-knowledge proof, esasen bir işlemin, o işlemle ilgili önemli verileri ortaya çıkarmak zorunda kalmadan geçerli olduğunu kanıtlamanın matematiksel bir metodu. Sun’a göre, yeni özellik, yıl sonundan önce piyasaya sürülecek güncellenmiş bir yol haritasında resmen açıklanacak.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin