TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı
TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

Dev iddia: TRON‘un kurucusu Justin Sun Çin’de soruşturma altında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON‘un kurucusu Justin Sun‘un milyarder yatırımcı Warren Buffett ile yiyeceği öğle yemeğini ertelemesinden sonra bir Çinli haber kaynağı konunun bu kadar basit olamadığını iddia ederek Sun’un Çin’de soruşturma altında olduğunu belirtti. Bu açıklama ile TRON (TRX), ciddi değer kaybetti

TRON‘un kurucusu Justin Sun, Çin’de soruştuma altında olabilir

Salı günü, 21st Century Business Herald bir haber yayınladı ve Sun’u TRON ile yasadışı bağış toplamakla suçladı. Ayrıca, TRON ağının Çinli sakinlerin erişimine açık olan yasadışı kumar hizmetlerini işlettiği belirtti. Haber kaynağı Sun’un ilk kurduğu startup firmalarından Peiwo ile yasadışı pornografi işine dahil olmakla suçlandığını da iddia ediyor.

Medya organı, Justin Sun’un aslında şu anda Çin’in bulunduğunu birçok kaynakla doğruladığını belirtti. 21st Century Business Herald haberinde,  “Bu sorulara net bir cevap olmadan, Justin bu 4 milyon dolarlık yemeği yiyebilecek mi?” diye sordu ve Sun’un iddia edilen meselelere değinmeden ülkeyi terk edemeyebileceğini ima etti.

Şok iddialara Justin Sun’dan yanıt geldi

21st Century Business Herald haberinden sonra Sun,  iddiaları reddetmek için Weibo hesabı aracılığıyla cevap verdi:

Yasadışı bağış toplama suçlaması doğru değil.  TRON, Çin’deki 7 bakanlığın 20 Eylül 2017’de ICO’ları yasaklamasının ardından yasalara uydu ve hemen yatırımcıların parasını geri ödedi. TRON Vakfı, Singapur’da yerel yönetmeliklere ve yasalara uygun olarak kuruldu… Ve herhangi bir sermaye akışıyla bir ilgisi yok.

Bununla birlikte, Sun’ın cevabı nerede olduğuna dair hiçbir ayrıntı içermiyordu. 

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin