Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

TRON’dan dev yenilik: Peki bu TRX’i ilk 5’e taşıyacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON BitTorrent’i satın aldığında, aylık yüz milyondan fazla global kullanıcısı olan eşler arası torrent platformu için büyük planları vardı. En göze çarpanı canlı yayın servisi oldu. Planlar şu anda BitTorrent olarak bir gerçeklik halini alıyor, TRON bugün yeni BitTorrent Live yayın hizmetinin başladığını duyurdu.

BitTorrent şimdi kullanıcının canlı içerik oluşturmasına izin veriyor

BitTorrent Inc. tarafından yayımlanan en son makaleye göre, eşler arası teknolojide lider olan platform, şimdi müşterilerinin içerik oluşturmasını ve mobil cihazlarla bağlantı kurmasını sağlayan kişilere bağlantı sağlayacak yeni BitTorrent Live yayın hizmetini başlattı. Aynı haberler, bu lansmanı internetin ademi merkeziyetini hızlandırmak olarak nitelendiren Justin Sun tarafından da tweetlendi:

En sevdiğiniz atletle sohbet ettiğinizi, bir müzik festivaline daldığınızı veya tutkularınızı paylaşmak için yeni arkadaşlar topladığınızı hayal edin… Hepsi BitTorrent Live uygulamasında.

Bu hizmet, kullanıcıların başlangıçta ilgilerini çeken konuları aramasını ve ardından anında geri bildirim ve beğeniler sunmak için doğrudan yayıncılarla iletişim kurmasını sağlayacak. Bu hizmetle ilgili diğer planlar, BitTorrent’in gelecek günlerde piyasaya sürüleceği ve kullanıcılara gizlilik ve sahiplik getirecek Blockchain teknolojisini entegre edeceği ve ayrıca platform yardımcı programı BitTorrent (BTT) ile ödemeleri mümkün kılacak olmasıdır.

BitTorrent Live haberleri TRON ve BitTorrent fiyatlarını %5 artırdı

Hizmet başlatılırken, farklı ülkelerde aşamalar halinde sunulacak. 2019’da beta testlerinde indirilebilecek. Bu, BitTorrent’in canlı Live Stream servislerini ilk kez denediği bir durum değil. 2016 yılında, platform bir yıl sonra kapatılmadan önce benzer şekilde başlatıldı.

Kaynak: Coinmarketcap.com
Kaynak: Coinmarketcap.com

Her iki kripto parada %5 arttığı için haberler BitTorrent Token ve TRON yatırımcılarına sevinç verdi. Dünyanın çeşitli bölgelerinde sunulan hizmetler ile fiyatların daha da artmasını bekleyebiliriz. BitTorrent hizmetleri TRON’a servet getirecek ve onu ilk 5 tokenden biri yapacak mı? Görüşlerinizi bize bildirin.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin