Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

TRON’da (TRX) skandall olaylar ve ilginç açıklamalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı, CTO’sunun işten çıkarılması hakkında ayrıntılı bilgi veriyor. Lucien Chen, bir kanunu ve şirket kurallarını çiğnemekle suçlanıyor. TRON Vakfı, Lucien Chen’in şirketteki rolünün abartıldığını belirtti.

TRON Vakfı’nda skandall olaylar

TRON Vakfı, yakın zamanda TRON’dan görevden alındığını ilan eden CTO Lucien Chen’in skandalla şirketten ayrılığını açıkladı. Bu hareketi Lucien Chen, ademi merkeziyetçilik eksikliği de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle açıkladı ve şunları söyledi:

Teknik bir adam olarak, TRON’un “ağı dağıtma” inancından ayrıldığına çok üzülüyorum.

Bu arada, TRON Vakfı’nın resmi kanalarına göre Bay Chen, ticari sırların ve fikri mülkiyetlerin çalınması dahil olmak üzere yasaların ve kurumsal kuralların ihlali nedeniyle kovuldu. Şirket Reddit’te bir yazı yayınladı ve geniş çaplı bir soruşturmanın şirket politikalarının ve hukukun ciddi ihlallerini ortaya çıkardığını açıkladı. 

Lucien Chen ve diğer iki çalışan, usulsüz işlemler nedeniyle görevden alındı

Yani, Chen ve diğer iki çalışan hakkında “fonların yanlış kullanımı, rüşvet, rekabetçi ihlal ve ticari sırların ve fikri mülkiyetlerin çalınması” nedeniyle soruşturma açıldı. Yukarıda belirtilen soruşturmanın ardından Chen ve diğer iki çalışan Ocak 2019’da görevden alındılar. Ayrıca şirket, Chen’in projedeki rolünün abartıldığını vurguladı ve şunları söyledi:

Chen, Ekim 2017’de ortak kurucu olarak değil, teknik lider olarak TRON’a katıldı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin