24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?
24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?

TRON’da toplam hesap sayısı 4 milyonu aştı: TRX fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Blockchain’inde yaratılan toplam hesap sayısı, Güney Koreli teknoloji devi Samsung ve tarayıcı operatörü Opera’nın TRX cüzdanlarına destek vermesinin ardından 4 milyonu aştı.

Blockchain’deki verileri izlemek üzere faaliyet gösteren bir platform olan TRONSCAN tarafından yayınlanan bir tweet’te belirtildiği üzere hesap sayısı 4 milyonu geçti.

https://twitter.com/TRONSCAN_ORG/status/1191197655491178496

Veriler, ağda kaç kullanıcının birden fazla hesaba sahip olduğu konusunda ayrıntılı bilgi vermiyor. Bitcoin ağında, aktif günlük benzersiz adreslerin sayısı son birkaç hafta içinde 400.000 ila 500.000 arasında arttı.

TRON veya başka herhangi bir kripto para biriminin belirli kullanıcı sayısını, bir kullanıcının birden fazla benzersiz adresi yönetebilmesi nedeniyle tespit etmek son derece zor.

Ancak TRON’un benzersiz adres sayısı, Samsung’un Ethereum’u da destekleyen Blockchain cüzdanına TRX desteği ekledikten sonra bu yıl dört milyonu aştı.

Opera tarayıcısı geçen ayın sonlarında, TRX için de destek sağladı ve kullanıcıların Android tarayıcısını kullanarak TRON’daki merkezi olmayan uygulamalarla etkileşime girmesini sağladı. 

TRX fiyatı etkilenmedi

Adres sayılarındaki son artış TRX fiyatı için bir etkiye sahip olmuşa benzemiyor. Son 24 saatte %1,7 oranında artan TRX, haberin yazıldığı anda 0,019844 dolardan işlem görüyor.

TRX fiyatı 7 günlük grafik
TRX fiyatı 7 günlük grafik

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin